Uludağ Bu Bayrağa Ve Vatana Sahip Çıkalım

uludag-bu-bayraga-ve-vatana-sahip-cikalim

PAYLAŞ
Malatya Sürmanşet -

15 Temmuz Milli İrade Ocakları, Diyarbakır -Bismil ilçe başkanlığı yağan yağmur altında çok yoğun bir kalabalık eşliğinde açıldı.

15 Temmuz Milli İrade Ocakları, Diyarbakır -Bismil ilçe başkanlığı yağan yağmur altında çok yoğun bir kalabalık eşliğinde açıldı.

 

Açılışa katılan 15 Temmuz Milli İrade Ocakları Genel Başkanı Bilal Uludağ, 15 Temmuz Milli İrade Ocakları Diyarbakır İl Başkanı İsmail Aytulun, Ak Parti Bismil İlçe Başkanı Mehmet Kızılkaya, 15 Temmuz Milli İrade Ocakları ilçe başkanı Ömer Sayın,Şehit Fethi Sekin’in babası Mehmet Zeki Sekin’in yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı.

15 Temmuz Milli İrade Ocakları Genel Başkanı Bilal Uludağ açılış sırasında yaptığı konuşmada “Ümmetin son kalesinin bu bayrağı inmesin diye hep birlikte bu bayrağa ve vatana sahip çıkalım” dedi.

Uludağ konuşmasında şunları söyledi;

“Açılışını yaptığımız her 15 Temmuz Milli İrade Ocakları il ve ilçe başkanlıkları terörün toplumdaki yapılanmasına son vereceğimizin perçinlenmesidir. 15 Temmuz 2016 gecesi Ezanımız, vatanımız, milletimiz, bayrağımız için çok önemli bir geceydi. 15 Temmuz hain işgal girişimi sadece 15 Temmuz tarihinden ibaret değildir. 15 Temmuzu öncesi günü ve sonrası ile iyi anlamamız ve iyi anlatmamız gerekiyor.  15 Temmuz Milli İrade Ocakları olarak bu görevi ve vizyonu üstlenerek hareket ediyoruz. İsmimizi gören ya da duyan devletimiz içinde halen gizlenmekte olan hain FETOcüler kalplerinde geçenleri dudaklarına dökemeselerde biz onların içlerinde neler geçirdiğini çok iyi biliyoruz. Bu hainler bizleri yolumuzdan alıkoymak için ellerinden geleni yapıyorlar. İşte aynı hainler geçmişte de özellikle Diyarbakır ve bölgesinde bölge halkına akla gelmeyecek işkenceler yaptılar ve bunun faturasını devlete keserek millet ile devlet arasına duvar örmek istediler.  Özelikle etnik köken üzerinden et ile tırnağı birbirinden ayırmaya çalıştılar. Değerli Bismil Halkı bir Kürt kökenli birisi olarak şunu söyleyeyim hepimiz Ahiret gününe İman ettik hesaba çekildiğimizde Türk, Kürt, Laz, Çerkez diye hesap vermeyeceğiz Müslüman olup olamadığımıza bakılacak, o halde artık şunu yapalım Müslüman din kardeşliği ile birbirimize sarılalım yani ümmet olalım.  ve ümmetin son kalesinin bu bayrağı inmesin diye hep birlikte bu bayrağa ve vatana sahip çıkalım” dedi.

Konuşmanın ardından dualar eşliğinde 15 Temmuz Milli İrade Ocakları, Diyarbakır -Bismil İlçe Başkanlığı’nın açılışı gerçekleştirildi.

 

Bülten

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN