Türk Halk Müziği Sanatçısı Hüseyin Yılmaz MGC'ni ziyaret etti

Türk Halk Müziği Sanatçısı Hüseyin Yılmaz MGC'ni ziyaret etti

PAYLAŞ
Malatya Sürmanşet - Malatya Sürmanşet

Türk Hal Müziği Sanatçısı Hüseyin Yılmaz, Malatya Gazeteciler Cemiyetini ziyaret ederek Pazartesi günü yapacağı Televizyon programı konusunda açıklamalarda bulundu.

Türk Halk Müziğine çok sayıda eser kazandıran Hekimhanlı Hüseyin Yılmaz'ın son olarak Ankara Stüdyo Tını’da kayıtlarını yapmış olduğu, Halk Ozanı ve Aşıkların repertuvarından eserleri seslendirmiş olduğu ‘Kadem’ isimli müzik albümü ‘Güvercin Müzik’ etiketiyle çıktı. 28 Eylül Pazartesi günü saat 21.00'de Vuslat Tv'de Ali Cengiz'in sunduğu 'Türkülerle Anadolu' programına katılacak olan Hüseyin Yılmaz yeni bestelerini Malatyalılar için söyleyecek.

MGC'Nİ ZİYARET ETTİ

Malatya Gazeteciler Cemiyetini ziyaret eden Türk Halk Müziği Sanatçısı Hüseyin Yılmaz, Malatya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Vahap Güner'i ziyaret ederek yeni, çıokardığı KADEM adlı albümünü hediye etti.

Malatyalı sanatçıların çalışmalarından her zaman gurur duyduklarını ifade eden MGC Başkanı Vahap Güner, "hemşerimiz Hüseyin Yılmaz Halk müziğine önemli katlıkar sunuyor. Çalışmalarını her zaman takdirle izliyoruz. Kendisine başarılar diliyoruz" dedi.

Sanatçı Hüseyin Yılmaz, Malatya'ya her gelişinde heyecanlandığını belirterek "Malatya bölgesi Türk Halk Müziğinin kaynağı durumdadır. Çok sayıda eser Malatya'da Halk Müziğine kazandırılmıştır. Yeni hazırladığım KADEM adlı albümde Halk Ozanların ve aşıkların repertuvarlarında yer alan eserleri seslendirdim. Pazartesi günü yapacağımız Televizyon programına tüm hemşerilerimizin televizyonlarını ayarlayıp, yüzünü bize dönerlerse güzel türkülerle buluşturacağımıza inanıyorum" diye konuştu.

Hüseyin Yılmaz’ın Halk Ozanı ve Aşıkların repertuvarından eserleri seslendirmiş olduğu ‘Kadem’ isimli müzik albümünde yer alan eserlerin adları şöyle:

Gençliğimi Geri Ver

Gitme Gülüm

Şu Zalim Gurbetten

Boşu Boşuna

Merhamet Kıl

Garip Ömrümün

Ömür Bahçesi

Seveceğim

İki Dilli Yar

Ezel Bahar Geldi

Yeri Malatyalım

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN