TÜMSİAD'dan MHP Malatya il Başkanı Samanlı'ya Ziyaret

TÜMSİAD Malatya Şube Başkanı Murat Gümüş, MHP Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı'yı ziyaret etti.

PAYLAŞ
Malatya Sürmanşet - Malatya Sürmanşet

TÜMSİAD Malatya Şube Başkanı Murat Gümüş, MHP Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı’yı ziyaret ederek, ülke ve Malatya gündemine dair istişarelerde bulundu.
Ziyarete konuşan Şube Başkanı Murat Gümüş, MHP İl Başkanlığı görevine atanan Mesut Samanlı’ya iş dünyası olarak başarılar dilediklerini söyledi. Tüm dünyayı saran Korona virüs nedeniyle ekonominin olumsuz etkilendiğini belirten Gümüş, “Biz bize yeteriz diyerek bu sıkıntılı süreçleri birlik ve beraberlik içerisinde minimum hasarla atlatacağız. Gelecek de Türkiye’nin dünya liderliği ne doğru gideceğine inancımız tamdır. Türk milleti güçlüdür, birbirine tutkundur. Bugünler geçecek, güzel günler mutlaka gelecek” diye konuştu.
MHP Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı’da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “TÜMSİAD sürekli istişarede olduğumuz bir derneğimiz. Bundan sonraki süreçlerde de bir arada olacağız. Ayrıca tüm dünyayı saran ve ülkemizde de görülen Covid-19 virüsünden dolayı içinde bulunduğunuz bu süreçte vatanı seven iş dünyasının değerli temsilcilerinin devletinin yanında dik durması taktire şayandır. Elbet bu sıkıntılı günler gelip geçecektir. Devletimiz de, milletimizde siz kıymetli iş dünyasının bu fedakarlığını unutmayacaktır. Allah birliğimizi beraberliğimizi daim eylesin” ifadesinde bulundu

İhlas Haber Ajansı

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN