Ticaret Borsası Başkanı Özcan'dan Malatya ESKKK'ye Ziyaret

Malatya Ticaret Borsası Başkanı Ramazan Özcan Geçtiğimiz haftalarda kongresini yapan ve güven tazeleyen Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Evren ve Yönetim kuruluna hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

PAYLAŞ
Malatya Sürmanşet - Malatya Sürmanşet

   Özcan” Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Sayın Ali Evren, Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Sayın Şevket Keskin ile yönetim kurulu üyelerini ziyaret ederek istişarelerde bulunduk. Yeniden Kooperatif başkanlığına seçilen Sayın Başkan Ali Evren ve yönetimine hayırlı olsun dileklerimizi iletiyorum. 


        Esnaflarımızın sorunlarını bilen, hazine destekli krediler kullanabilmesi için çareler arayan tecrübesi deneyimiyle esnaflarımıza katkı sağlayacaktır” dedi.

 Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı TESKOMB Merkez Birliği Denetleme Kurulu Üyesi Ali Evren ise” Malatya Ticaret Borsası başkanımızın bu nazik ziyaretleri bizleri ziyadesiyle memnun etmiştir. 


         Sayın Ramazan Özcan başkanımız bizler ile her zaman iyi bir diyalog içerisinde çalışmaktadır. İlimizde lisanslı kayısı depolanmasında, kayısı fiyatlarının artmasında büyük çabalar gösteren başkanımıza teşekkür ederim.”

 Kayhan İNCEOĞLU

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN