Taraftarlardan birlik ve beraberlik çağrısı

Taraftarlardan birlik ve beraberlik çağrısı

PAYLAŞ
Malatya Sürmanşet - Malatya Sürmanşet

Yeni Malatyaspor, Taraftarlar gruplarından Derbeyleri Taraftarlar Derneği Başkanı Ender Kaya, Yeni Malatyaspor camiasına birlik ve beraberlik çağrısında bulunarak "önce kümede kalmanın mücadelesini vererek süper ligde kalalım, sonra oturup takımımız için en iyisi için konuşalım" dedi.

Derebeyleri Taraftarlar Derneği Başkanı Ender Kaya,süper ligde kalmak için gün birlik ve beraberlik günüdür diyerek Gazeteciler Cemiyetini ziyaret ederek açıklamalarda bulundu.
Malatya Gazeteciler Cemiyeti'nde, Derebeyleri Taraftarlar Derneği basın açıklaması yaptı.Düzenlenen basın toplantısında konuşan Malatya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve TSYD Malatya Temsilcisi Vahap Güner, ‘'Yeni Malatyaspor tüm Malatyalıların ortak dayanışma noktasıdır. Yeni Malatyaspor birliğimiz ve beraberliğimizin sigortasıdır.  Malatyaspor'un ligde kalması için başta taraftarlar ve kamuoyuna çok iş düşüyor. Bir takım sorunlar olabilir ama bunu lig bittikten sonra kongrede rahatlıkla konuşulabilir eleştirilebilir. Hatta hesapda sorabiliriz. Bu nedenle başta taraftarlarımız olmak üzere tüm taraftarlarımıza görev düşüyor" dedi.

KAYA: GÜN BİRLİK OLMA GÜNÜDÜR
Derebeyleri Taraftarlar Derneği Başkanı Ender Kaya da, ‘'Öncellikle bugün eleştirme günü değil,bugün birlik ve beraberlik günüdür. Kimse Malatyaspor üzerinden rant aramasın. Bu takım halkın takımıdır. Takımımıza sahip çıkacağız. Köstek olmayacağız, destek olacağız. İyi günde kötü günde takımımızın yanındayız. Sezon biter takım ligde kalır ondan sonra problemler konuşulur. Bugün birlik ve beraberlik günüdür. Teknik kadromuza ve futbolcularımıza güveniyoruz. Bu takım süper ligde kalacaktır. Bu nedenle bir olmalıyız. Kasımpaşa maçını klazanarak lige yeni bir başlangıç yapmayı bekliyoruz" diye konuştu.

Kaya,Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'a da desteklerinde dolayı teşekkür etti.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN