Özgür Bir Geleceğin Temelinde Hür Basın Vardır

PAYLAŞ
Malatya Sürmanşet - Malatya Sürmanşet

Basın dünyası hiçbir etki altında kalmadan sadece kendi  asli görevini yaparak , özgür bir ifadeyle halkı bilgilendirme noktasında vazifesini yaptıkça, bilinçli, geçmişe hakim ve geleceğe güvenle bakan bir ülke oluruz diyen Udh Genel başkanı Mehmet Zafer , basının hiçbir siyasi baskı altında olmaması gerektiğini söyledi.
UDH Şehit Ve Gazi Aileleri Genelbaşkanı  Mehmet Zafer ,24 Temmuz Basın Bayramı münasebetiyle yayımladığı mesajda , etki altında kalan ve bazı kesimlerin kalemşörlüğünü yapan basının boynuna zincir vurulmuş esirden farkının olmadığını söyledi.
Zafer mesajında “ Basın dünyası son derece asli bir görev yapmaktadır, halkın her konuda bilgilendirilmesi, halkın tepki, dilek ve şikayetlerini hür bir iradeyle, özgürce ifade edildiği bir mecradır. Basının baskı altında bırakılması asla kabul edilir değildir.  Basın kuruluşlarımızın özgür, tarafsız, objektif bir şekilde görevlerini yerine getirmeleri; mesleğin gerektirdiği ahlaki değerlerine aykırı düşmeden sorumlu bir yayıncılık üstlenmeleri hiç kuşkusuz büyük önem taşımaktadır.  Görevlerini yaparken hiçbir baskıya boyun eğmeyen, belli kesimlerin sözcülüğünü yapmayan, cefakar ve fedakarca işini ifa eden tüm medya emekçilerimizin 24 Temmuz Basın Bayramını kutluyor,başarılı bir meslek hayatı diliyorum” dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN