Mv. Çakır'dan Esnaf Ziyareti

AK Parti Malatya Milletvekili Ahmet Çakır beraberinde Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Namık Gören, AK Parti Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci ve İl Gençlik Kolları Başkanı Sinan Özhüsrev ile birlikte kent merkezinde bulunan esnafları ziyaret ederek talep ve isteklerini dinledi.

PAYLAŞ
Malatya Sürmanşet - Malatya Sürmanşet

Ziyarette konuşan Çakır, "Sürekli sahada hemşehrilerimiz ve  esnaflarımızla hemhal olup onların talep ve önerilerini dinliyoruz.

 
         Esnaflarımız bizim için çok önemli. AK Parti olarak bugüne kadar esnaflarımızın taleplerine cevap verme ve taleplerini çözme gayretinde olduk. Bu noktada özellikle küçük esnafımızın vergi usul kanununda değişiklik yapılması beklentisi vardı. Hamd olsun vergi kanunlarına ilişkin düzenleme içeren kanun teklifi TBMM Genel Kurulunda kabul edilerek yasalaştı. Bu düzenleme ile yaklaşık 860 bin esnafın kazançları gelir vergisinden muaf olacak.

   Bu düzenlemenin esnaflarımız adına hayırlı olmasını diliyorum. Esnaflarımız için önemli bir düzenleme. Bu teklifin yasalaşmasında başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere emeği geçen bakanlarımıza ve milletvekili arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN