Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı'nın Ramazan Bayramı Mesajı

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı'nın Ramazan Bayramı Mesajı

PAYLAŞ
Malatya Sürmanşet - Malatya Sürmanşet

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı, Ramazan Bayramı sebebiyle bir mesaj yayınladı. Başkan Samanlı mesajında; “Bir Ramazan ayını daha geride bıraktık. Diğer Ramazanlara benzemedi; fakat bundan sonra gelecek güzel ve sağlıklı günler için bu kapanma elzemdi” dedi. MHP Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı’nın bayram mesajı şöyle: 

AÇILMA SONRASI HEMŞEHRİLERİMİZ BAYRAMLAŞMA HUSUSUNA DİKKAT ETMELİ 

"Bir Ramazan ayını daha geride bıraktık. Diğer Ramazanlara benzemedi; fakat bundan sonra gelecek güzel ve sağlıklı günler için bu kapanma elzemdi. Bir ay orucun rahmetiyle ve bereketiyle geçti. İhtiyaç sahiplerini gözetmek, düşküne yardım eli uzatmak, kimsesizlerin kimsesi olmak gibi faziletli işlere girişmek gayretlerini gösterdik. Tam kapanmanın da gelmesiyle birlikte, Malatyalı ihtiyaç sahibi hemşehrilerimiz için gereken destekleri verebildiğimiz için; bu ay bizler için huzur dolu bir Ramazan ayı oldu. Bolluk ve bereket ile geçmiş, tüm müminlerin kardeşlerine ulaşıp yardım etmeyi gözettiği bir ay sonrası, Ramazan Bayramımıza kavuştuk. 

Bayramlar; bizler için paylaşmayı, dayanışmayı simgeler. Aynı zamanda büyüklerimizi ziyaret etmek, sarılmak, kucaklaşmak gibi manaları da var. Fakat bunları şimdilik diğer bayramlara saklıyoruz. Her şey hemşehrilerimizin sağlığı için, bu yüzden açılma sonrası da kıymetli hemşehrilerimizin bayramlaşma hususuna dikkat etmelerini ve ziyaretlerini daha sağlıklı bayramlara saklamalarını rica ediyorum. 

YÜCE TÜRK MİLLETİ HER DAİM MAZLUMUN YANINDA OLDU, OLMAYA DA DEVAM EDECEK 

Tüm bunların dışında, bayramımızı zehir etmeye yeltenenler de yok değil. Birkaç gün önce kutsalımız olan Mescid-i Aksa’ya yapılan saldırıyı şiddetle kınıyorum. MHP Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin de dediği gibi; 'İsrail terör devletidir, şiddeti politik enstrüman olarak kullanmaktadır. Diğer yanda, Batı Şeria’da Yahudi yerleşimci terörü mazlumları evinden, barkından çıkarmaktadır. Kudüs yaslıdır, Gazze hüzünlüdür, Batı Şeria gariptir, Filistin iki ateş arasındadır.' 

Bilinmelidir ki; biz, yüce Türk Milleti olarak her daim mazlumun yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz. Saldırılar direkt bizi hedef almamış olsa da; tüm Türk ve Müslümanlara yapılan saldırıları bize yapılmış kabul ediyor; Milliyetçi Hareket Partisi olarak, gereken tepkileri en sert şekilde vermeye devam ediyoruz. Bayramımızı kana bulayanlar, hak ettikleri şekilde cezalandırılacaktır. 

"YARINLARDAN UMUTLUYUZ" 

Tüm bu olanlara rağmen yarınlardan umutluyuz. Güzel bayramlar geleceğine olan inancımız tam. Sadece bu bayram da bundan önceki birkaç bayramımıza tevafuk olsun. Temkinli ve dikkatli olalım. Başta Malatyalı hemşehrilerim olmak üzere, tüm Türk ve Müslüman Âlemi’nin bayramını kutluyorum. Sağlıklı ve barış dolu günlerin tez zamanda yurdun dört bir yanında yaşanması temennisiyle, hayırlı bayramlar diliyorum."
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN