Milli Beka Malatya Muhtarlar Derneğini Ziyaret Etti

Milli Beka Hareketi Doğu Anadolu Bölge ve Malatya İl Başkanı Mehmet Zafer ,il ve ilçe yönetimiyle birlikte ziyaretlerine devam ediyor.

PAYLAŞ

Milli Beka Hareketi Doğu Anadolu Bölge ve Malatya İl Başkanı Mehmet Zafer ,il ve ilçe yönetimiyle birlikte ziyaretlerine devam ediyor.
KÜLTÜRÜMÜZÜN YOZLAŞTIRILMASINA MÜSAADE ETMEYECEĞİZ 
“Demokraside olmazsa olmazların başında gelen muhtarlarımız “diyerek yerel yönetimde birliğin sağlanmasında etkin rol aldıklarının altını sık sık çizen Başkan Zafer, Milli Beka Hareketi’nin milli ve manevi değerlerimizi yeniden gün yüzüne çıkartmada  ve bu ülkenin vatandaşının ülkeye aidiyet bilincinin kazandırılmasında muhtarların desteğine çok ihtiyaç duyduklarını söyledi.
Milli Beka Hareketi’nin kısa sürede Türkiye’nin Yeni Yüzü olduğunu,halkın teveccühlerinin her geçen arttığını belirten Başkan Zafer “ Bizim iki bin yıllık bir mazimiz, dünyada hiçbir millete nasip olmayan emsalsiz bir tarihimiz var.  Asırlık bile olmayan, aslında bizim kültürümüzde yeri bile olmayan kültürden uzak, ahlaktan yoksun günü birlik yaşantıların bizim neslimizi bozmasına müsaade etmemeliyiz. Mahalle kültürümüz, köy geleneğimiz ve ecdadımızdan miras kalan ahlaki bir yapımız bizi bugünlere taşıdı, geleceğimizi de garanti almak için özellikle milli ve manevi değerlerimizi yaşatmalıyız. Bu konuda siz değerli muhtarların desteğine ihtiyacımız var. Biliyoruz ki Muhtarlarımız, vatandaşlarımızın sorunlarına, tasalarına sevinç ve mutluluklarına ortak olarak devletle milletin arasında köklü bağ ve bütünleşmesinin temelini oluşturmaktadır .Vatandaşlarımızın devletimize ihtiyaç duyduğunda çalacakları ilk kapının muhtarlıklarımız olduğu bilinci çok önemli bir yer tutmaktadır. Muhtarlarımız da bu önemli görevi büyük bir özveri ve meşakkatle yerine getirmektedirler.  Hep birlikte el ele vererek bize ait olanı yaşamak ve yaşatmak için çabalamalıyız “ dedi.
Muhtarlar derneği başkanı Mustafa Eren ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek “ mahalle muhtarlarının nasıl bir yük ve sorumluluk altında görev yaptıklarını iyi bilen biriyim. Mahallelerimizde artık insanlar bir birlerine yabancılaşıyor, aynı apartmanda yaşayan insanlarımız bile bir birlerine yabancı. Komşuluğu yitirmek üzereyiz.  Mahallelerde bulunan parklarımız gece yarısından sonra madde bağımlısı insanlarla dolu,buna mutlaka çözüm bulmalıyız. Milli ve Manevi değerlerimizi yeniden yaşatacak olmanız bizleri ziyadesiyle mutlu etti, her konuda sonuna kadar yanınızdayız “ dedi.
Başkan Zafer’e bu ziyaretinde  İl başkan yardımcısı Muhteşem Yiğit,  Cahit Aluç, Battalgazi İlçe başkanı Ufuk Tosik, Yeşilyurt İlçe başkanı Hatice Hamarat Özkan ve Bölge başkan yardımcısı aynı zamanda Basın İnternet Medya ( BİMYAD ) Genelbaşkanı Selim Apohan eşlik etti.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN