MHP Malatya İl Bşk. Samanlı' Türk Milleti Zincire Vurulamaz, Bunu En İyi Düşmanlarımız Bilirler'

MHP Malatya İl Bşk. Samanlı' Türk Milleti Zincire Vurulamaz, Bunu En İyi Düşmanlarımız Bilirler'

PAYLAŞ
Malatya Sürmanşet - Malatya Sürmanşet

Milliyetçi Hareket Partisi ( MHP ) Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı vesilesiyle bir mesaj yayınladı.

 Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı Mesajında" 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Mesajında “ Hiçbir zaman bizi susturmaya, durdurmaya, dizginlemeye ve bizi esaret zincirlerine vurmaya muktedir olamadılar; çünkü Türk Milleti zincire vurulamaz. Bunu en iyi yakın düşmanlarımız bilirler.” İfadelerini kullandı. 


Başkan Samanlı’nın açıklamasında;"  


19 MAYIS’IN İLK ADIMI İLE KARANLIK YARINLARIMIZ AYDINLANDI 


       “Türk Milleti, tarihinin bilinen ve takip edilebilen yazılı kaynaklarında bile savaşlarıyla anlatılmıştır. Dünya tarihine, düşmana karşı verdiği amansız mücadeleleri ile girmiş, bu sahnedeki rolü yüzyıllar geçse de hiç değişmemiştir. İşte 19 Mayıs da o kutlu sahnelerden biridir. Gök gözlü bir Türk, Samsun’da bir adım attı ve o adımı ile karanlık yarınlarımız aydınlandı. Atatürk’ün attığı ilk adımla Türk Güneşi parladı ve bizler onun sıcağında ısınırken, düşmanlar yandı, kahroldu. 


TÜRK MİLLETİ ZİNCİRE VURULAMAZ, BUNU EN İYİ DÜŞMANLARIMIZ BİLİRLER


        Tüm dünyanın birlik olup bizleri esir etmeye, bizlerden sömürge yaratmaya yeltendiği ve birtakım sözde aydının da bunu onayladığı dönemlerde, Atatürk ve silah arkadaşları, tüm dünyada emsali görülmemiş bir galibiyetin mümessili oldular. Geçmişteki o sözde aydın görünen hain kitlesi günümüzde de varlığını koruyor. Hainlerin şekil değiştirmiş, farklı suretlere bürünmüş halleri hala vatan bütünlüğüne zeval getirmeye çalışsa da, tıpkı 19 Mayıs öncesi gibi boşa bir uğraşın içinde olduklarını ve tez zamanda helak olacaklarını anlayacaklar. 
       Türk Milleti bu oyunlara gelmez. Hiçbir zaman bizi susturmaya, durdurmaya, dizginlemeye ve bizi esaret zincirlerine vurmaya muktedir olamadılar; çünkü Türk Milleti zincire vurulamaz. Bunu en iyi düşmanlarımız bilirler. Hem dahili hem de harici düşmanlarımızın muvaffak olduğu tek şey var; o da mağlubiyet. Ulu Önder Atatürk bu günü, bu görkemli adımın ilk gününü, geçmişten örnek alsınlar ve geleceğe ışık tutsunlar diye tüm Türk gençliğine armağan etmiştir.


          Tıpkı Atatürk gibi bizler de gençliğimize ve onların içindeki kudrete sonuna kadar inanmaktayız. Öncelikle Ulu Önder Atatürk ve merhum silah arkadaşlarını rahmet ve minnetle yâd ediyor; sonra da tüm Türk gençlerinin Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutluyorum."

 Bülten

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN