MHP Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı'nın Anneler Günü Mesajı

MHP Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı'nın Anneler Günü Mesajı

PAYLAŞ
Malatya Sürmanşet - Malatya Sürmanşet

MHP Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı, Anneler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. MHP İl Başkanı Samanlı, mesajında “Samimiyetin en zirvesi, merhametin en sonsuz hali; sevginin, karşılıksız bağlanmanın, fedakarlığın en duru, en pir ü pak halidir annelik. Biz bu sıfatları en yakınımızdan, annelerimizden biliriz” dedi. 
MHP Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı'nın yayınladığı Anneler Günü mesajı şöyle:                                    
ANNELİK; BİR TOPLUMUN DİĞER YARISI OLAN KADINLARIN, EN ULVİ HALİDİR  
Bu gün, cennetin bile ayakları altına serildiği annelerin günüdür. Annelik; bir toplumun diğer yarısı olan kadınların, en kutsal, en ulvi halidir. Annelik, samimiyetin en zirvesi, merhametin en sonsuz hali; sevginin, karşılıksız bağlanmanın, fedakarlığın en duru, en pir ü pak halidir. Biz bu sıfatları en yakınımızdan, annelerimizden biliriz.  
Annelerimiz bizim her şeyimizdir; bazen günümüz, bazen güneşimiz. Kimi zaman derdimiz, kimi zaman dermanımızdır. Bir türkünün en derin ezgisi, bir rüyanın en güzel meleğidir. Kimi zaman en büyük varlığımızdır, kimi zaman en boynu bükük yokluğumuzdur.   
En güvenilir dostumuz, en içten sevdiğimizdir. Bizler için, anne deyince akan sular durur. Çünkü “anne” kelimesi en görkemli kudreti içinde barındırır… En hüzünlü anlarımızda sığındığımız bir limandır annelerimiz ve o an bizler için dünyanın hiçbir yeri o kadar güvenilir olamaz.   
TÜRK’ÜN TÖRESİ ANNEYİ BAŞ ÜSTÜNDE TAŞIR  
İşte bu yüzden onların kıymetini her daim bilmeli ve bunu onlara göstermeli ve hissettirmeliyiz. Bu dünyada sevgi ve alakayı en çok onların hak ettiğini düşünüyorum. Koskoca bir ömrü, bir evlada adayan tüm annelerimiz bizim için kutsaldır. Türk’ün töresi de İslamiyet’in kuralları da anneyi başının üzerinde taşır. Annelerimiz, bizlerin de her daim gözünün, gönlünün, ruhunun en güzel yerlerindedir.   
Bugün tüm insanlığın var oluş sebebi olan annelerimizin günü. Aramızda olan veyahut aramızdan ayrılmış olan tüm annelerimizin Anneler Günü’nü en içten dileklerimle kutluyorum. Tümüne mutlu, huzurlu ve evlatlarıyla dolu bir hayat diliyorum." 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN