MHP İl Başkanı Mesut Samanlı'dan Mevlid Kandili Mesajı

MHP İl Başkanı Mesut Samanlı'dan Mevlid Kandili Mesajı

PAYLAŞ
Malatya Sürmanşet - Malatya Sürmanşet

MHP Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı Mevlid Kandili dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.Başkan Samanlı Yayımladığı Mesajında: Bu gece İslam aleminin en hayırlı gecelerinden birini daha yaşamanın şükrü ve mutluluğu içindeyiz.

MHP Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı Mevlid Kandili dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.Başkan Samanlı Yayımladığı Mesajında: Bu gece İslam aleminin en hayırlı gecelerinden birini daha yaşamanın şükrü ve mutluluğu içindeyiz. Mevlid-i Şerif, Mübarek doğuş gibi isimlerle de anılan; Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed’in (S.A.V) doğum gecesi olan Mevlid Kandili’mizi kutluyorum.
Başkan Samanlı sözlerine şöyle devam etti:  “Yüce Allah’ın alemlere rahmet olarak gönderdiği, iki cihan güneşi, ahlak ve iman kalesi Efendimiz Hz. Muhammed’in yeryüzünü şereflendirişini idrak ediyoruz. Efendimizin izinde kutlu nasihatleriyle huzur buluyoruz. Nuruyla insanlığı aydınlatan, örnek hayatıyla güzellikleri öğreten Peygamberimizin dünyayı şereflendirdiği bu gecenin feyzinin kalpleri kararanların tövbe etmesine vesile olmasını diliyorum. Efendimizin her zamankinden daha çok ihtiyaç duyduğumuz hadislerini ve tebliğlerini tekrar hatırlamalıyız. Bu anlamlı güne erişmenin huzuru ve mutluluğu ile Mevlid Kandilinizi tebrik ediyor, Cenabı Allah’tan sağlık, afiyet ve başarı diliyorum.”

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN