Mektebim, 4 bin öğrencisiyle Anıtkabir'de

Bu yıl vefatının 81. yıldönümünde Atatürk'ün huzuruna çıkan Mektebim Koleji, düzenlenen resmi törene katılarak saygı duruşunda bulundu.

PAYLAŞ
Malatya Sürmanşet - Malatya Sürmanşet

Bu yıl vefatının 81. yıldönümünde Atatürk’ün huzuruna çıkan Mektebim Koleji, düzenlenen resmi törene katılarak saygı duruşunda bulundu.

Öğrenci, öğretmen, yönetici ve velilerin katıldığı 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü etkinliğinde Türk bayrağı taşıyarak Aslanlı Yolu geçen Mektebim Koleji, mozoleye çelenk bıraktı. Anıtkabir Özel Defterini imzalayan Mektebim Koleji Genel Müdürü Servet Özkök, “Bugün burada öğrenci, öğretmen, yönetici ve velilerimizle yaklaşık 4 bin kişi olarak Ata’mızın huzurundayız. Türkiye’nin en büyük eğitim kurumlarından biri olarak Cumhuriyetimizin Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün bizler için çizdiği çağdaş ve modern yolda yürümeye devam edecek ve geleceğin nesillerini ilke ve inkılaplarının ışında yetiştireceğiz” dedi.

Servet Özkök Anıtkabir Özel Defterine, “Cumhuriyet; sadece bir yönetim biçiminin, idari bir sisteminin adı değildir. Cumhuriyet, Türk Milleti’nin bu topraklarda yaşama, var olma ve varlığını devam ettirme iradesinin adıdır. Yüzünü çağdaş uygarlığa çeviren Cumhuriyet’imizin Kurucusu, Değerli Atamız Mustafa Kemal Atatürk, Cumhuriyet’imizin kuruluşundan itibaren ilke ve inkılaplarının ışığında var olmaya devam eden bir millettin çocuklarıyla, gençleriyle ve yeni nesli yetiştirecek öğretmenlerimizle bugün huzurundayız. Mektebim Koleji olarak ülkemizin ve dünyanın geleceğine yön verecek öğrenciler yetiştirmeyi kendimize görev bildik. Bu görevin sorumluluğunu yerine getirmek için var gücümüzle çalışıyoruz ve çalışmaya da devam edeceğiz. Milli ve manevi varlığımızı oluşturan tüm ilke ve değerlere, “en büyük eserim” diyerek bizlere emanet ettiğin Cumhuriyete sahip çıkacağımıza, sosyal, kültürel, sanatsal, sportif ve akademik alanda başarılarla dolu bir nesil yetiştireceğimize huzurunda söz veriyoruz. Aramızdan ayrılışınızdan derin üzüntü duyuyor ve 81. yılında sizi rahmetle anıyoruz. Saygılarımızla” yazarak imzaladı.

Gerçekleştirilen resmi törenin ardından mozoleyi ziyaret eden öğrenciler, Anıtkabir müzesini ziyaret ettiler.

İhlas Haber Ajansı

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN