MBH Şanlıurfa İl Başkanlığından Vatandaşlara Aşure İkramı

Milli Beka Hareketi Şanlıurfa İl ve İlçe Teşkilatı 1500 kişiye Aşure ikram edildi.

PAYLAŞ
Malatya Sürmanşet -

Bereket, paylaşma ve birliğin simgesi aşure tatlısı, 1500 kişilik aşure kazanları Şanlıurfalılar için kaynadı. 11 çeşit malzemenin bulunduğu bereketli aşureler, tek tek özenle paketlenerek, dağıtılmak üzere yola çıktı. Cuma namazı çıkışı dağıtılan aşure standının başında Milli Beka Hareketi Şanlıurfa İl Başkanı Bahri Ağolday vatandaşlar şaşkınlıklarını gizleyemedi.
Muharrem ayının gelmesiyle birlikte paylaşmanın ve bereketin sembolü olan aşure tatlısı, Pişirilen 1500 kişilik aşure, camide Cuma namazı çıkışında dağıtıldı. Camii avlusunda farklı bir heyecan vardı. Paylaşmanın sembolü olan aşurelerini almak için Milli Beka Hareketi Şanlıurfa İl Başkanlığı tarafından kurulan standa gelen vatandaşlar, karşılarında Milli Beka Hareketi Şanlıurfa İl Başkanı Bahri Ağolday’ı  karşılaşmanın şaşkınlığını yaşadı. Aşurelerini Ağolday’ın elinden alan vatandaşlar, Başkan Ağolday ile fotoğraf çekinmeyi de ihmal etmedi.

Başkan Ağolday: “Benim için çok önemli bir keyif ve mutluluk”
Aşureyi kendi elleriyle ikram eden Başkan Ağolday, vatandaşlarla bir araya geldi aşure dağıtanlara  yardım etti. Ağolday, Muharrem ayını uğurlarken, böyle anlamlı bir etkinlikte vatandaşlarla bir arada olmanın verdiği mutluluğu ifade ederek, “Aşhanemiz’de kaynatılan aşureleri personelimizle birlikte yapıyoruz. Bu vesileyle vatandaşlarımızla da bir araya geldik. Benim için çok önemli bir keyif ve mutluluk. Allah kabul etsin. İnşallah gelecek Muharrem ayında ülkemiz çok daha mutlu, huzurlu, kalkınmış olsun. Muharrem ayı sadece ülkemizin değil tüm dünyanın barışına vesile olsun” dedi.
 

Haber Merkezi

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN