Malatya Gündem Özel'den, Başkan Akın'a Ziyaret

Malatya Gündem Özel Gazetesi imtiyaz Sahibi Kazım Eryabakan, ve Şanlıurfa Karaköprü ilçesinde temsilci görevinde bulunan Gül Kaçar birlikte Malatya Koyun ve Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı İhsan Akın'ı ziyaret etti.

PAYLAŞ
Malatya Sürmanşet -

"Basın mensuplarımızın desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum"

Ziyarette duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Akın" Malatya'mız için gece gündüz demeden çalışan uzun yıllardır Basın sektöründe bulunan Malatya gündem özel .imtiyaz sahibi Kazım Erayabakan'a teşekkür ediyorum ifadelerini kullandı.  Malatya Koyun ve Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı İhsan Akın Biz Malatya'mız için proje üretmeye devam ediyoruz , Basın mensuplarımızda bizim sesimiz oluyor. Basın mensuplarımıza teşekkür ediyoruz. Malatya Günden Özel. Ailesi olarak bizleri ziyaret etmenizden dolayı sizlere teşekkür ediyorum şeklinde konuştu.

"Malatya Gündem Özel Gazetesi Olarak Her Zaman Destek Vereceğiz"

Malatya Gündem Özel Gazetesi imtiyaz sahibi Kazım Erayabakan ise Malatya Koyun ve Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı İhsan Akın'ı ziyaret ediyoruz, Malatya'mıza yapmış oldukları güzel projelerinden dolayı Başkan Akın ve yönetim kuruluna teşekkür ediyorum, Biz Malatya gündem özel ailesi olarak Bu gün Şanlıurfa Karaköprü ilçesinde temsilcimiz ve meslektaşım Gül Kaçar beraber ziyaret ediyoruz ifadelerini kullandı.

 "Kaçar'dan Başkan Akın'a teşekkür"

Malatya Gündem Özel Şanlıurfa Karaköprü ilçesinde temsilcisi olan Gül Kaçar'da Meslektaşım Kazım Erayabakan la beraber,Malatya Koyun ve Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı İhsan Akın'ı makamında ziyaret ediyoruz, ve çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum dedi.

Başkan Akın, Gazeteci Erayabakan ve Kaçar'a Derneğin dergisini hediye etti. 

Bülten

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN