Malatya ESKKK Başkanı Ali Evren Güven Tazeledi

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi 2020 Olağan genel kurulu yapıldı ve Esnaflar yine Ali Evren dedi.

PAYLAŞ
Malatya Sürmanşet - Malatya Sürmanşet

 Yılların deneyimli başkanı Esnaf camiasının sevilen saygı duyulan mevcut Başkan Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatif Başkanı Ali Evren İttifakla Yeniden Başkanlığı seçildi. 


         Alpaslan Türkeş Bulvarı Kapalı Spor salonunda gerçekleştirilen kongreye büyük ilgi olurken  Kongreye Malatya Esnaf Odaları Birliği ( ESOB ) Başkanı Şevket Keskin, TESKOMB Bölge Birliği Başkanı İsmet Bayram, Halk Bankası Bölge koordinatörü Tuncay Koramaz, Halk Bankası Şube Müdürü Hürriyet Tekin, Elazığ Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatif Başkanı Fikret Çelik, Adıyaman Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Abuzer Aslantürk, Türk Ocakları Malatya Şube Başkanı Nadir Günata, Yeşilyurt Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Koop. Başkanı Kazım Canal, Akçadağ Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Koop. Başkanı Battal Yardımcı, Oda Başkanları, çok sayıda davetli ve esnaf camiası katıldı.


          Divan Başkanlığını TESKOMB Bölge Başkanı İsmet Bayram, Yalçın Yalçın, Şahin Güzel ve Süleyman Şahbaz’ın yaptığı kongrede tek liste ile seçime giren Malatya ESKKK Başkanı Ali Evren ittifakla yeniden göreve seçilirken, Yaptığı konuşmada kendine 3 yıl daha görev süresi veren Tüm esnaf camiasına teşekkür etti.


          Tek liste ile girilen seçimlerde Mevcut Başkan Ali Evren Yeniden ESKKK Başkanlığa seçilirken, Yönetim Kurulu üyeliklerine;


 Ali Evren, Şevket Keskin, Ünal Ergöç, Orhan Özbek, Tevabil Polat. 


Yönetim kurulu Yedek :


 İsmet Keklik, Mehmet Turhan, Mehmet Kaplan, Şerafettin İnankaç, Aydın Kapıkıran, 


Denetleme Kurulu


Mehmet Büyükelçi, Cumali Savaş,


Yedekler;


İzzet Demirci, Mehmet Erton,

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN