İş dünyası Kızılay'a desteğe devam ediyor

İş dünyası Kızılay'a desteğe devam ediyor

PAYLAŞ
Malatya Sürmanşet -

DEİK’ten Kızılay’a anlamlı bağış

Türk Kızılay, Ramazan dolayısıyla ihtiyaç sahiplerinin yardımına koşmaya devam ederken DEİK’ten anlamlı bir destek geldi. DEİK toplamda 345.600 TL’lik tutarı gıda yardımı ve ihtiyaç sahibi çocuklara bayramlık alınması için Kızılay’a bağışladı

Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) Ramazan Bayramı öncesinde Türk Kızılay’a ihtiyaç sahipleri için anlamlı bir destekte bulundu.

DEİK kendi üyeleri adına, Türk Kızılay’ın Ramazan Gıda Kolisi yardımı için 153.600, Bayramlık yardımı için 192.000 olmak üzere toplam 345.600 TL nakdi bağış yaptı. Gıda kolileri ve bayramlıklar, Türk Kızılay tarafından belirlenecek ihtiyaç sahiplerine ve çocuklara dağıtılacak.

Kızılay Başkanı Dr. Kerem Kınık, online yapılan imza töreninde şunları söyledi:

“DEİK’le birlikte önemli bir dayanışma göstererek yoksul ve ihtiyaç sahibi insanlarımıza yardım için önemli bir bağışı imza altına alıyoruz. DEİK’in 1280 üyesinin herbiri adına hazırlanacak gıda kolileri, bayramlık desteklerini Burdur, Eskişehir, Isparta illerimiz ve 13 ilçemizde dağıtacağız. Ülkemizin ihracat ve ekonomisinin önemli aktörleri olan DEİK üyelerine şükranlarımızı arz ediyoruz. İş dünyamız ve sanayicilerimiz açısından da zor bir dönemden geçiyoruz. Ama böyle önemli desteklerle bugünlerin de sona ereceğini düşünüyorum. DEİK’in bu değerli desteğini en kısa sürede ihtiyaç sahiplerine ulaştıracağız.”

Gücümüz yettiğince Kızılay’ın yanındayız

Verdikleri destekle ilgili açıklamalarda bulunan DEİK Başkanı Nail Olpak da şöyle devam etti:

“Asırlık çınarımız Kızılay’a bugünlerde de ihtiyacımız olduğunu biliyorduk. DEİK ailesi olarak bizim de çorbada tuzumuzun olduğunu göstermek istedik. Hali vakti yerinde ecdadımız bayram öncelerinde Arife Çiçekleri diye bir isimle bayram öncesinde ihtiyaç sahibi çocukları tepeden tırnağa giydirirlermiş. Biz bu güzel uygulamayı DEİK ailesi olarak daha önce de Kızılay vasıtasıyla yapmıştık. Bizim her zaman gücümüz nispetinde Kızılay’ın yanında olduğumuzun bilinmesi gerekiyor.”

Bülten

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN