Hastalık İmtihandır Ancak Sahiplenmek İnsani Vazifemizdir 

Milli Beka Hareketi Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı, Doğu Anadolu Bölge Ve Malatya İl Başkanı Mehmet Zafer, 2-8 Kasım Lösev Haftası Nedeniyle Bir Mesaj Yayımladı.

PAYLAŞ
Malatya Sürmanşet - Malatya Sürmanşet

Yaşadığımız yüzyılda daha önce bilmediğimiz, ya da adını yeni duyduğumuz birçok hastalıkla karşılaşıyoruz diyerek Lösemi Haftası nedeniyle bir mesaj yayınlayan Milli Beka Hareketi Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı, Doğu Anadolu Bölge Ve Malatya İl Başkanı Mehmet Zafer, hastalık kaderdir ve imtihanımızdır ancak hastalarımızı sahiplenmek insani vazifemizdir dedi.
Mehmet Zafer yaptığı açıklamada “ Bütün dünya Lösemi hastalığıyla mücadele ediyor, maalesef ülkemizde de her yıl binlerce çocuk lösemi hastalığına yakalanmakta, küçük bedenler uzun ve hassas bir tedavi sürecine girmektedir. Yetişkinlerin bile baş etmekte güçlük çektiği bu süreçte çocuklarımız iğneler, ilaçlarla, hastanelerde, hastane odalarında bütün çocukluğunu geçiriyor.
Bu zorlu süreçte özellikle ailelere ve bizlere çok büyük sorumluluk düşüyor. Lösemi, tedavi edilebilen bir hastalıktır. Lösemi tedavisi gören çocukların moral ve motivasyonunun sevgiyle yüksek tutulması oldukça önemlidir. Çünkü lösemili çocuklarımızın en temel ihtiyacı sevgi ve umuttur. 
Lösemili Çocuklar Haftası, minicik bedenlerdeki kocaman yüreklerin sevgi ile kucaklaşacağı, toplumsal farkındalığın sağlanacağı bir haftadır.  Bu vesile ile 2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası'nın toplumumuzda farkındalık oluşturmasına vesile olmasını temenni eder, lösemi hastalığıyla mücadele eden tüm vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum “ dedi.
 

Haber Merkezi

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN