Yerel

Yerel Haberleri

Yerel Haberleri

Milli Eğitim Bakanı Özer'in Elazığ ziyareti

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları ve AK Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım ile bir araya geldi.

Elazığ'da gerçeği aratmayan deprem ve yangın tatbikatı

Elazığ'da bir çimento fabrikasında gerçekleştirilen deprem ve yangın tatbikatı gerçeği aratmadı.

Iğdır’da silah kaçakçılığı operasyonu: 4 kişi yakalandı

Iğdır'da düzenlenen silah kaçakçılığı operasyonunda 4 zanlı gözaltına alındı.

Sert geçen kış ve yaşanan kar yağışı arıcıları sevindirdi, verimli bir sezon bekleniyor

Güzel bir kış geçirdiklerini belirten Elazığ Arı Yetiştiricileri Birliği Başkanı Fırat Canbay, 'Bu bölge güzel bir kar yağış aldı. Arılarımız da Aralık ayı itibariyle bu bölgede kış uykusuna geçti. Verimli bir şekilde bahar ayına gireceğimizi ümit ediyoruz. Özellikle arıların kış dinlenmesi ne kadar sağlıklı olursa bahardaki verim, arıların gelişimi ve sağlıklı olması bir o kadar artı olarak yansımaktadır. 2022 yılı bizler için verimli bir sezon olacak' dedi.

Elazığ Valiliğinden deprem açıklaması

Elazığ Valiliği, meydana gelen 3.3 büyüklüğündeki deprem sonrası herhangi bir olumsuz ihbarın gelmediğini ve tarama işlemlerinin sürdürdüğünü bildirdi.

Elazığ'da Sarıkamış Şehitleri dualarla anıldı

Elazığ'da Sarıkamış şehitleri için Mevlid-i Şerif okunup dualar edildi.

Elazığ'da 'Kadına Şiddete Hayır' stantları kuruldu

Elazığ'da Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü dolayısıyla 'Kadına Şiddette Hayır' stantları kuruldu.

Elazığ'da 'Bi Hareketine Bakar Hayat' kampanyası

Elazığ'da 'Bi Hareketine Bakar Hayat' kampanyası kapsamında Vali Ömer Toraman, yol kontrol noktasında sürücüleri emniyet kemeri konusunda uyardı.

Elazığ'a ilk kez gelen öğrenciler Harput'u gezdi

Elazığ'da 'Gelin Tanış Olalım Projesi' kapsamında Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, şehre ilk kez gelen öğrencilere Harput'u gezdirdi.

Elazığ'da deprem ve yangın tatbikatı

Elazığ Fırat Üniversitesi'nde gerçekleştirilen deprem ve yangın tatbikatı gerçeğini aratmadı.

Elazığ'da gerçeği aratmayan deprem ve yangın tatbikatı: 500 kişi katıldı

Elazığ'da Ahmet Yesevi Sosyal Bilimler Lisesinde 500 kişinin katıldığı deprem ve yangın tatbikatı gerçeği aratmadı.

Ünlü modacıdan dipliner önerileri

Dalmış Klinik yetkilisi ünlü modacı Mehmet Sait Dalmış, makyaj ürünlerinin kadınlar için vazgeçilmez olduğunu belirterek, dipliner kullanımı hakkında önemli ipuçları verdi.

TEM’de kurallara uymayan 2 tesise 12 bin 154 lira ceza

Bolu TEM Otoyolu üzerindeki tesislerin market ve restoranlarına yapılan denetimlerde, kurallara uymadığı belirlenen iki işletmeye 12 bin154 TL idari para cezası uygulandı.

Kızılay Genel Başkanı Kınık: 'Elazığ'ımıza yeni afet müdahalesi kapasitesi oluşturabileceğimiz bir lojistik merkez yatırımlarına başlıyoruz'

Bölgenin deprem tehlikesi açısından taşıdığı emniyeti bildiklerini belirten Türk Kızılay Genel Başkanı Dr. Kerem Kınık, Dolayısıyla bu bölgedeki yeni kapasitemizi oluşturmak için Elazığ'ımıza yeni afet müdahalesi kapasitesi oluşturabileceğimiz bir lojistik merkez afet müdahale merkezi ve sosyal yardım, insani yardım operasyonlarımızı yürüteceğimiz fiziksel bir depo ve lojistik kapasitesi yatırımlarını da başlıyoruz' dedi.

Elazığ'a has baharatlar vatandaştan tam puan alıyor

Elazığ'a has baharatlar hem ürün çeşitliliği bakımından hem de lezzet acısından vatandaşın ilgisini çekiyor. Kente has yedi türlü baharatı en çok rağbet gören ürünlerin başında geliyor.

Sürücülerin aldığı riskler hemzenin geçitlerde kazaya neden oluyor

Dünyanın her yerinde hemzemin geçit kazalarının aynı sebepten dolayı meydana geldiğini belirten Bölge Trafik Şube Müdürü Cengiz Yeğen, sürücülerin aldıkları riskler sonucunda 20 katarlı bir trenin durmasının mümkün olmadığını ve en büyük önlemin sabır olduğuna dikkat çekti.

Bursa Malatya Darendeliler Kültür ve Yardımlaşma Derneğinden Aşure İkramı

Malatya ve Darendeli girişimcilerin Bursa'daki sesi olmak ve Malatya'yı tanıtmak için çalışmalarını devam ettiren Bursa Malatya Darendeliler Kültür ve Yardımlaşma Derneği sosyal sorumluluk etkinlikleri çerçevesinde Türk geleneklerini de yaşatmaya devam ediyor.

Elazığ'da 30 Ağustos Zafer Bayramı coşkuyla kutlandı

Elazığ'da 30 Ağustos Zafer Bayramının 99'uncu yıl dönümü düzenlenen etkinliklerle kutlandı.

Elazığ'da referanduma gidilen köyden 'evet' çıktı

Elazığ'da mahalle olmak için referanduma giden Aşağı Demirtaş köyü sakinlerinden 146'sı evet, 12'si ise hayır oyu kullandı.

Toplam 4970 haber.