Spor

Spor Haberleri

Olimpiyat Şampiyonluğuna Adım Adım..

Sporcumuz Dünya ???? Boks Şampiyonumuz Hatice AKBAŞ’ ı ziyaret ederek çalışmalarını yerinde inceledik.

Çaykur Rizespor'da "gençlik aşısı" tuttu

Trendyol Süper Lig'in en düşük yaş ortalamasına sahip ekiplerinden Çaykur Rizespor'un teknik direktör İlhan Palut, genç kadrolarda dönüşüm yapmanın çok büyük bir hadise olmadığını belirterek, "Çünkü oyuncuların arasındaki makaslar, olmazsa olmaz oyuncu sayısı çok fazla değil. Oyuncular periyottaki form durumlarına göre sahada yer alıyor veya alamıyor, belki sonradan giriyorlar." dedi.

Antalyaspor'da hedef ligi üçüncü bitirmek

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Bitexen Antalyaspor'un başkanı Sinan Boztepe, "Fenerbahçe ve Galatasaray kendi arasında mücadele ediyor. Sonraki takımlar ise adeta üçüncülük mücadelesi veriyor.

Gültek Malatya TFFHGD Başkanlığı görevine talip olduğunu açıkladı.

Malatya B Klasman Hakemi Batuhan Gültek Malatya TFFHGD Başkanlığı görevine talip olduğunu açıkladı.

Maç esnasında dili boğazına kaçan futbolcu hastaneye kaldırıldı

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde oynanan Bölgesel Amatör Ligi maçında, dili boğazına kaçan futbolcu hastaneye kaldırıldı.

Adana Demirspor-Antalyaspor maçının ardından

Trendyol Süper Lig'in 18. haftasında ağırladığı Bitexen Antalyaspor'u 2-1 yenen Yukatel Adana Demirspor'da teknik sorumlu Timuçin Cengiz Hoşfikirer, maçı kazandıkları için mutlu olduklarını söyledi.

Malatya'nın SUltanları Zerensporla Karşı Karşıya Gelecek..

Türkiye Voleybol Bayanlar 1 Ligi'nde Mücadele Eden, Malatya Nicer Hotel Voleybol Takımı Yarın Zerensporla Karşı Karşıya Gelecek..

Sivasspor-İstanbulspor maçının ardından

EMS Yapı Sivasspor Teknik Direktörü Servet Çetin, Trendyol Süper Lig'in 18. haftasında sahalarında İstanbulspor'u 1-0 yendikleri için mutlu olduklarını söyledi.

Trendyol 1. Lig'de 17. hafta maçlarının hakemleri belli oldu

Trendyol 1. Lig'in 17. haftasında oynanacak maçları yönetecek hakemler açıklandı.

Bodrum FK, Göztepe maçının hazırlıklarını sürdürdü

Bodrum FK, Trendyol 1. Lig'in 17. haftasında 24 Aralık Pazar günü sahasında Göztepe ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Çaykur Rizespor-Pendikspor maçının ardından

Trendyol Süper Lig'in 17. haftasında konuk ettiği Siltaş Yapı Pendikspor'u 5-1 yenen Çaykur Rizespor'un teknik direktörü İlhan Palut, "İkinci yarının hemen başında 2 gol bulduk ve rakip 10 kişi kalınca maçı koparmış olduk." dedi.

Sakaryaspor, Kocaelispor maçının hazırlıklarını sürdürdü

Sakaryaspor, Trendyol 1. Lig'in 17. haftasında evinde karşılaşacağı Kocaelispor maçının hazırlıklarına devam etti.

Malatya Arguvan Spor'da Yeni Dönem 

Malatya Arguvan Spor Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı Turnam İlgezdi Kültür Kompleksinde gerçekleştirildi.

Mondihome Kayseripor-Fenerbahçe maçının ardından - Recep Uçar

Trendyol Süper Lig'in 17. haftasında konuk ettiği Fenerbahçe'ye 4-3 yenilen Mondihome Kayserispor'un teknik direktörü Recep Uçar, ilk defa sahalarında mağlup oldukları için üzgün olduklarını söyledi.

Kayserispor-Fenerbahçe maçının ardından - İsmail Kartal

Trendyol Süper Lig'in 17. haftasında konuk olduğu Mondihome Kayserispor'u 4-3 yenen Fenerbahçe'de teknik direktör İsmail Kartal, çok önemli bir deplasmandan üç puan aldıkları için mutlu olduklarını söyledi.

Bilardo’nun Şehrimizdeki Güçlü Potansiyelini Ön Plana Çıkartıyoruz

Malatya’da yaşanan deprem felaketlerinden sonra vatandaşların deprem travmasını atlatmaları için sportif ve kültürel etkinliklere aralıksız devam ediyor.

Sivasspor Başakşehir maçı hazırlıklarını sürdürdü

EMS Yapı Sivasspor, Trendyol Süper Lig'in 17. haftasında deplasmanda RAMS Başakşehir ile oynayacağı maçın hazırlıklarına devam etti.

Corendon Alanyaspor, Beşiktaş maçını çıkış olarak görüyor

Corendon Alanyaspor'un teknik direktörü Fatih Tekke, Trendyol Süper Lig'in 17. haftasında 21 Aralık Perşembe günü Beşiktaş deplasmanında zorlu bir maça çıkacaklarını söyledi.

Sivasspor, Başakşehir maçı hazırlıklarına devam etti

EMS Yapı Sivasspor, Trendyol Süper Lig'in 17. haftasında deplasmanda RAMS Başakşehir ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Toplam 11088 haber.