Politika

Politika haberlerini listeleyin, politika gündemini yakından takip edin.

Politika Haberleri

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’ne ziyaret

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Balıkesir'de katıldığı toplu açılış sonrasında Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nı ziyaret etti.

İran Cumhurbaşkanı Reisi:

İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi, ABD ile nükleer anlaşmaya bağımlı olmadıklarını söyleyerek, Nükleer müzakereden kaçmayacağız dedi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Yıldırım: 'Bizim adayımız belli, kararımız nettir'

MHP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım, 'Bizim adayımız belli, kararımız nettir. Sizden isteğimiz, önümüzde seçimlerde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a destek istiyoruz. Cumhur İttifakına destek istiyoruz' dedi.

Fatih Erbakan: CHP’nin seçim öncesi böyle bir şey yapması çok manidar geldi

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Başörtüsü ile ilgili CHP'nin seçim öncesi böyle bir şey yapması çok manidar geldi. Yıllarca başörtüsüne karşı duruşu belli olan bir parti. Şimdi birdenbire böyle bir şey yapması biraz seçime yönelik bir hareket gibi geldi dedi.

Bahçeli Bu hak kullanılmaktadır bunun geriye dönüşü söz konusu olamaz

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, başörtüsü için anayasa değişikliğiyle ilgili, 'Bu hak kullanılmaktadır, bunun geriye dönüşü söz konusu olamaz. Bu tartışmayı tamamen sonlandırmak, cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin istikrar ve kalıcı yönetim şeklini sağlamlaştırmak açısından yeni bir anayasaya ülkemizde ihtiyaç olduğu kanaatindeyim' dedi.

Bakan Yanık: “Dünyanın birçok ülkesinde hizmetleri ve projeleriyle örnek gösterilen bir Türkiye var”

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, Türkiye'yi büyütmek, maddi manevi her alanda zenginleştirmek için gece gündüz demeden, durmadan, yorulmadan çalıştık, çalışıyoruz ve çalışmaya da devam edeceğiz 'dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Balıkesir’de

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, toplu açılış törenine katılmak için Balıkesir'e geldi.

Bakan Kurum: “Sosyal konut projemize 185 bin Ankaralı başvuru yaptı”

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, 'Bugün itibariyle sosyal konut projesine 185 bin Ankaralı hemşehrimiz yeni konutlar için başvuru yaptı. İnşallah, 25 Ekim'de, Sayın Cumhurbaşkanımızın teşrifleriyle, Sincan'da 5 bin konutumuzun 17 ilde aynı anda temellerini atacağız' dedi.

AK Parti İl Başkanı Aydın'dan HDP'ye sert tepki

Diyarbakır'da bugün başlayan Sur Kültür Yolu Festivali ile ilgili HDP'li yöneticilerin boykot çağrılarına AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Muhammet Şerif Aydın'dan sert tepki geldi.

Bakan Ersoy stardı verdi, festival başladı

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'un katılımıyla Diyarbakır Sur Kültür Yolu Festivali startı verilerek, sokak sokak festival etkinlikleri başladı.

Atatürkçü Düşünce Derneği Genel Başkanı Bozkurt’tan Kılıçdaroğlu’na sert sözler

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Genel Başkanı Hüsnü Bozkurt, Cumhuriyet Halk Partisi'nin başörtüsü ile ilgili kanun önerisine değinerek, 'Aman bize oy verecekler diye sen türbana özgürlük çıkartamazsın' dedi.

Bakan Çavuşoğlu TOKİ tarafından teslim edilen evleri gezdi

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, tarihi Manavgat yangınından en fazla etkilenen Kalemler Mahallesini ziyaret ederek TOKİ tarafından yapımı tamamlanan evler hakkında bilgi aldı.

Merkel: “Kalıcı barış ancak Rusya ile mümkün”

Eski Almanya Başbakanı Angela Merkel, Avrupa'nın kalıcı bir barışa ancak Rusya'nın katılımıyla ulaşabileceğini söyledi.

Bakan Kurum: “Bizim seçimlerle ilgili hiçbir kaygımız olmadı”

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Sivas'ta yaptığı konuşmasında seçimle ilgili hiçbir kaygıları olmadığını, daha iyi bir gelecek sunma kaygıları olduğunu söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Alevi Bektaşi Kültür ve Cemevi Başkanlığı kuruyoruz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'da Şahkulu Sultan Dergahı ve Cemevi'nde düzenlenen Cemevleri Temel Atma ve Toplu Açılış Töreni'nde konuştu. Erdoğan, ''Kültür ve Turizm Bakanlığı bünyesinde 'Alevi Bektaşi Kültür ve Cemevi Başkanlığı' kuruyoruz. Cemevleri giderlerinin karşılanması ve imar planlarındaki tüm sorunlar çözülecek'' dedi.

Fendoğlu'ndan Mevlid Kandili mesajı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Milletvekili ve MYK üyesi Mehmet Fendoğlu, Mevlid Kandili mesajında, 'Mevlid kandilini, anlamına uygun olarak en iyi şekilde değerlendirmeli, Peygamberimiz Hz. Muhammed'in (S.A.V) şefaatine nail olmaya çalışmalıyız' dedi.

Sporda tek yürek tek hedef

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, 3-9 Ekim 2022 tarihleri arasında gerçekleştirilen Amatör Spor Haftası etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen yemekli toplantıda Gaziantep spor camiası temsilcileri ile bir araya geldi. Spor ailesinin buluştuğu programda, amatör spor alanında gerçekleştirilecek faaliyetler değerlendirildi.

Başkan Doğru'dan kandil mesajı

Araban Belediye Başkanı Hasan Doğru yayımladığı mesaj ile Mevlid kandilini kutladı.

AK Parti 'Türkiye İçin Güven ve İstikrar' broşürlerini dağıttı

AK Parti Adıyaman Merkez İlçe Başkanlığının organizasyonuyla, vatandaşlara ve esnafa broşür dağıtıldı.