Özel Haber

Özel Haber Haberleri

Diyarbakır'da ters laleler çiçek açtı

Diyarbakır'ın Ergani ilçesinde koruma altında bulunan ters laleler çiçek açtı.

Evlerinin neşe kaynağı, Cam kemik hastası ikizler 15 yaşına girdi

Elazığ'da cam kemik hastalığı nedeniyle çok çabuk kemikleri kırıldığı için yaşamlarının çoğunluğunu evlerinde geçiren ikizler, 15 yaşına girdi. Sürekli güler yüzleri ve sempatik tavırlarıyla ailenin neşe kanyağı olan ikizler en çok Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile telefonla da olsa görüşmek istiyor.

Yaban keçileri, foto kapanla görüntülendi

Elazığ'da yaban keçileri, doğal yaşam alanlarında foto kapanla görüntülendi.

Diyarbakır'da yaban kedisi yavruları görüldü

Diyarbakır'ın Çınar ilçesi ile Mardin'in Mazıdağı ilçesi arasında bulunan bölgede çiftçiler, 4 yaban kedisi yavrusu gördü. Çiftçiler bir süre inceledikleri yaban kedilerini tekrar yerlerine bıraktı.

Boşatlılar Derneğinden fidan dağıtımı

Diyarbakır'da faaliyet yürüten Silvan Boşatlılar Derneği, ilçede 9 bin adet fidan dağıtımı gerçekleştirdi.

Silvan'da çocuk oyun parkları dezenfekte edildi

Diyarbakır'ın Silvan İlçe Kaymakamı Mehmet Uslu'nun talimatıyla Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından ilçe genelindeki çocuk oyun parkları dezenfekte edildi.

Ağabeyi istedi, Jandarma küçük Eymen'e sürpriz doğum günü yaptı

Elazığ'da korona virüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında babasının kronik hastalığı nedeniyle evden çıkamaması üzerine ağabey devreye girdi, jandarmayı arayarak, 4 yaşına giren hasta kardeşine doğum günü sürprizi yaptırdı. Küçük Eymen için yapılan doğum günü aileye de sürpriz oldu.

Evden çıkamayan çölyak hastalarına glütensiz gıda servisi

Elazığ'da korona virüsten dolayı alınan tedbirler kapsamında evlerinden çıkamayan çölyak hastaları için özel olarak hazırlanan glütensiz gıdalar, ücretsiz bir şekilde evlerine kadar teslim ediliyor.

Elazığ'da yola çıkan 3 hanımlı Dilaver dede: Beni böyle idare edeceksiniz'

Elazığ'da 7 çocuk babası 3 hanımı olduğu öğrenilen 75 yaşındaki Dilaver dedenin, sokağa çıkması gerektiğini anlatan videosu dikkat çekti.

Corona Günlerinde Akif Manaf’tan 67.Kitap: Ahlak

Dünyaca ünlü yazar Akif Manaf, Corona virüsü günlerinde yeni çıkan kitabı “Ahlak Nedir ve Nasıl Ahlaküstü Olunur? ile gündemde. Kitap, 70’ten fazla dile çevrilen kitaplarıyla, tüm dünyada kişisel gelişim okurları tarafından gün geçtikçe daha da yakından takip edilen yazarın 67. kitabı.

Elazığ'da bitkin düşen 'Kartal' tedavi altına alındı

Elazığ'da bitkin halde vatandaşlar tarafından bulunan kartal, Fırat Üniversitesi Hayvan Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Elazığ'da sokak hayvanları unutulmadı

Elazığ'da korona virüsü nedeniyle yiyecek bulmakta zorlanan hayvanlar, oluşturulan ekipler tarafından beslenmeye başladı.

70 yaşındaki Şükrü amcadan 'Sosyal Vefa'ya, Şiirli 'Vefa'

Elazığ'da 70 yaşındaki emekli öğretmen Şükrü Aslan, kendisini yalnız bırakmayan Vefa Sosyal Destek Grubu'ndan etkilenip, şiir kaleme aldı. O şiir İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun sosyal medyasından paylaşmasıyla on binlerce beğeni aldı. Grupta yer alan Psikososyal Destek Hizmeti sunan ekibin ziyaret ettiği Aslan'a şiir kitabı hediye edilirken, Vali Çetin Oktay Kaldırım'da telefonla arayarak teşekkür etti.

Silvan'da sağanak yağış caddeleri göle çevirdi

Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde etkili olan sağanak yağış sonrası caddeler göle döndü.

Karakoçan'da yağmur dereleri taşırdı

Elazığ'da etkili olan kuvvetli yağış sonrası Karakoçan ilçesinde dereler taştı, bazı bahçe, ağıl ve seralar su altında kaldı.

Elazığ'da yaşlıların 'bahçe ve arılarının' bakımı yapıldı

Elazığ'da Vefa Sosyal Destek Grubu, korona virüs tedbirleri kapsamında sokağa çıkmaları kısıtlanan vatandaşların bahçe ve arılarının bakımını yaptı.

Elazığ'da kar etkili oldu, polis 'Evde kalın' uyarısı yaptı

Elazığ'ın yüksek rakımlı bölgelerinde kar yağışı etkili oldu, Bingöl yolunda polis ekipleri hem vatandaşı hem yol durumu, hemde korona virüsü nedeniyle uyararak evde kalmaları tavsiyesinde bulundu.

Elazığ'da şiddetli yağış etkili oldu

Elazığ'da dün geceden itibaren başlayan sağanak yağış, sabah saatlerinde etkisini arttırdı.

Silvan'da sağanak yağış toprak evleri vurdu

Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde kış aylarındaki sağanak yağış ve kar nedeniyle birçok toprak ev kullanılamaz hale geldi.

Toplam 358 haber.