Malatya

Malatya Haberleri

736 Deprem Konutu Kura Çekimiyle Hak Sahiplerine Teslim Edilecek

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, 6 Şubat 2023 tarihindeki depremlerin ardından evleri ağır hasar alan ya da yıkılan depremzede ailelere tahsis edilmek üzere TOKİ tarafından inşaatına başlanan İkizce Mahallesindeki TOKİ Konutlarının 3.Etabında yer alan 736 konutun bulunduğu şantiye alanında incelemelerde bulundu.

Oluklu Mahallesinde Planlamaya Alınan Yatırımları Hayata Geçiriyor

Kış ayları öncesinde planlamaya alınan yatırımları teker teker hizmete sunarak Yeşilyurt’un yol ağını genişletip ulaşım ağının kalitesini artırmaya devam eden Yeşilyurt Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Oluklu Mahallesinde 2023 yılı Yatırım Programındaki çalışmalarını hayata geçirip, bölgenin ulaşım konforunu artırd

Battalgazi Belediyesi’nden Enkaz Sonrası Temizlik Çalışması

Deprem sonrasında hayatın normale dönmesi için çalışmalar gerçekleştiren Battalgazi Belediyesi, enkaz kaldırma çalışmalarına da destek olurken sonrasında cadde ve sokaklarda oluşan kalıntıları da temizleyerek mahalleleri temiz bir hale getiriyor.

Hanbay: MAŞTİ’mizde Güvenli Bir Hizmet Ortamı Sağlanıyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı Özel Güvenlik Şube Müdürlüğü, 2019 yılından bu yana Malatya Şehirler Arası Otobüs Terminali’nde (MAŞTİ) güvenliği sağlıyor.

Şehit Aileleri ve Stk’lar  Büyükşehir Belediyesi’nin Projelerini Gezdiler

Türkiye Muharip Gaziler Derneği, Vatanseverler Gençlik Eğitim ve Kültür Derneği ve şehit aileleri Malatya Büyükşehir Belediyesi’nin hizmetlerinden olan 100. Yıl İl Halk Kütüphanesi, Recep Tayyip Erdoğan Dünya Kayısı Ticaret Merkezi, Beydağı Tabiat Parkı ve Malatya Büyükşehir Belediyesi Kuru Kayısı Lisanslı Deposu’nu gezdiler.

Başkan Güder, MTTB Üyeleriyle Bir Araya Geldi

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Milli Türk Talebe Birliği (MTTB) üyeleriyle Poyraz Konağı’nda bir araya gelerek istişarelerde bulundu.

Büyükşehir Projeleri ne Ziyaretçilerden Büyük Beğeni

Büyükşehir Belediye Projeleri Ziyaretçilerden Büyük Beğeni Alıyor

MHP Malatya İl Başkanlığı KAÇEP Biriminden Etkinlik

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Başkanlığı KAÇEP Biriminden Çocuk Hakları Günü Etkinliği

AKSA Doğalgaz Çamlıca Kolejinin Doğalgazını Neden Bağlamıyor?

Malatya'nın önemli ve seçkin eğitim kurumlarından Çamlıca Koleji yetkilileri aylardır Doğalgaz Firmasına müracaat etmesine rağmen Aksagaz Kutusu bağlanmamasından kaynaklı ısınma sorunu yaşıyor.

Malatya'da sağanak etkili oluyor

Malatya'da sağanak nedeniyle bazı cadde ve sokaklarda su birikintisi oluştu.

Büyükşehir Belediyesi’nden  Depremzedelere Hukuki Destek

6 Şubat depremlerinden sonraki süreçte yaşanan yapısal sıkıntılarla ilgili vatandaşlara yardımcı olmak amacıyla Malatya Büyükşehir Belediyesi ile Malatya Baro Başkanlığı arasında ‘Depremzede Vatandaşlara Hukuki Yardım’ protokolü imzalandı.

Başkan Çınar, Yakınca Galericiler Sitesinde Esnaflarla Buluştu

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Ülkemizin içinde bulunduğu tüm sıkıntılı süreçlerde en başta gönüllülük esasıyla elinden gelenin en iyisini yapan esnaflarımızın özellikle 6 Şubat depremlerinden sonra ki fedakârlığını ve özverisini takdirle karşılıyoruz. Esnaflarımızı Türkiye Yüzyılının anahtarı olarak görüyoruz.” diye konuştu.

Yüzde 15 Seviyesindeki Hasarlı Bina Yıkımı 2,5 Ayda Yarıyı Geçti

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerden etkilenen Malatya'da, 2,5 ay önce yüzde 15 seviyesinde olan hasarlı bina yıkımı, çalışmaların hızlanmasıyla yüzde 53,5'e ulaştı.

Büyükşehir Belediyesi Girişimleriyle 310 Geçici Konut Kazandırıldı

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan 6 Şubat depremlerinden etkilenen vatandaşların geçici de olsa barınma ihtiyaçlarını sağlamak için İsviçre Merkezli Finans Kuruluşu ile yaptığı görüşmeler neticesinde Malatya’ya 310 adet geçici konut yapılacağını söyledi.

TOBB Malatya Genç Girişimciler Kurulu Mtb’yi Ziyaret Etti

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Malatya Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Abdurrahman Baydemir ve beraberindeki icra kurulu üyelerinden oluşan heyet Malatya Ticaret Borsası’na ziyarette bulundu.

Başkan Gürkan Mısır Çarşısı Esnafıyla Bir Araya Geldi

Mısır Çarşısı esnaflarına sıcak karşılamalarından dolayı teşekkür eden Başkan Gürkan, Büyükşehir Belediyesi olarak esnafların her zaman yanında ve destekçisi olduğunu belirtti.

Başkan Güder İzcilerin Kampına Katıldı

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Battalgazi Öncü İzcilik Spor Kulübü ve Malatya Diyanet İzcilik Kulübü ortaklığında yapılan izcilik kampında gençlerle bir araya geldi.

İsrail Ürünleri Yerine Yerli Ürünlere Destek Çağrısı

Malatya Kent Konseyi’nde bir araya gelen Şehir Gönüllüleri Meclisi’nin bazı üyeleri, İsrail'in Filistin halkına yaşattığı vahşeti protesto etmek, Malatya Büyükşehir Belediyesi ESENLİK Marketlerde ve BELSOS AŞ tesislerinde, İsrail menşeili ürünlerin satışlarının durdurulup boykot uyguladıkları için destek verdiler.

Toplam 6520 haber.