Malatya

Malatya Haberleri

Başkan Gürkan İsmet Paşa Caddesindeki Çalışmaları Yerinde İnceledi

Malatya Trafiğinin rahatlaması için Malatya’ya genelinde alternatif yol ve bulvar çalışmalarında bulunan Malatya Büyükşehir Belediyesi İsmet Paşa Caddesi (Tecde Yolu) ikinci etap çalışmalarına devam ediyor.

Başkan Çınar, Emanet Çarşımızda Un Dağıtımına Başladık

Yeşilyurt Belediyesi Tarımsal Üretim ve AR-GE Sahasında hasadı yapılan buğdaylar, değirmende un haline dönüştürülüp Emanet Çarşısına kayıt yaptıran ihtiyaç sahibi ailelere paketler halinde dağıtılıyor.

Topsöğüt Yeşil Konak, Farklı Kültür Etkinliklerle Mahalle Sakinlerine Hizmet Veriyor

Topsöğüt Yeşilkonak Hizmet Binasını ziyaret ederek kursiyerlerle bir araya gelen Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “ İlçemizin dört bir tarafındaki kültür, sanat ve gençlik merkezlerimizde açtığımız sosyal, kültürel ve hobi amaçlı kurslarla hemşehrilerimizin sosyal gelişimlerine destek sunuyoruz.” diye konuştu.

Esenlik Malatya City Avm Şubesi Hizmette

Esenlik Şirketi Genel Müdürü Ata Ünlü, Ticari Direktör Ömür Yoldaş'ında hazır bulunduğu açılışta Malatya City Avm Alışveriş ve yaşam merkezi yoğun izdihamla hizmet kapılarını Malatyalılara açtı.

Megsaş, Sağlıklı Ekmekler Üretmeye Devam Ediyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden olan Malatya Ekmek ve Gıda Sanayi A.Ş (MEGSAŞ) tarafından Yeni Ekmek ve Yemek Fabrikasında üretilen ekmek ve unlu mamullerin her aşaması gıda mühendislerinin kontrolünden geçiyor.

Başkan Çınar, ’Esnafımızın Kazancı Bol, Hemşerilerimizin Mutfağı Bereketli Olsun’

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Yeşilyurt’un farklı bölgelerine kurulan pazar alanlarını ziyaret etti.

1079 Adet Su Deposu Temizlendi

Malatya genelinde sürekli ve sağlıklı su temini sağlamak adına 7/24 çalışma prensibiyle hareket eden Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, tüm ilçelerdeki su kaynakları ve içme suyu depolarında temizlik yapıyor.

Vali Eşi Yazıcı'dan Şehit Ailelerine Ziyaret

Malatya Valisi Ersin Yazıcı'nın Eşi Hanımefendi Hanife Yazıcı vatandaşımızın güvenliği, ülkemizin bölünmez bütünlüğü için canını feda eden aziz Şehitlerimizin, emanetleri olan ailelerini ziyaret etti.

Malatya'da sis etkili oluyor

Malatya'da etkili olan yoğun sis, görüş mesafesini düşürdü.

Maski, Öğrencilere Su Bilinci Aşılıyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, küçük yaşta su bilincinin oluşturulması amacıyla düzenlediği etkinliklere devam ediyor.

Doğanşehir'de 19 bin 547 depremzede konteynerde kalıyor

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerin yıkıma neden olduğu Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde 19 bin 547 depremzede konteynerde yaşamını sürdürüyor.

Yeşilyurt’ta İşletmelere Yönelik Fiyat Listesi Ve Etiket Denetimi Yoğunlaştı 

Yeşilyurt Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ile Ticaret İl Müdürlüğü Ekipleri, 1 Ocak 2024 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere kafe, lokanta, döner salonu ve pastanelerde fiyat listelerinin giriş kapısı ve masalara koyulmasının zorunlu hale gelmesiyle birlikte işletmelerde denetimlerde bulundu.

Malatya Doğanşehir’de 350 deprem konutu ilk teslimatı yapılacak

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerin büyük yıkıma neden olduğu Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde, Mart ayında temelleri atılan 16 blok 350 deprem konutları için Ocak ayı sonunda hak sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor.

Malatya'nın 3 tarafı faylarla çevrili

İnönü Üniversitesi İnşaat Teknolojileri Bölüm Başkanı Vehbi Aluçlu, Malatya'nın çevresinde henüz kırılmamış 3 tane fay hattı bulunduğunu ifade etti. Aluçlu, Malatya Fayı'nda yaşanacak bir depremin ise çok şiddetli hissedileceğini söyledi.

Başkan Gürkan Trafik Kazasında Yaralananları Hastanede Ziyaret Etti 

Malatya'nın Akçadağ İlçesi Develi Mahallesinde Meydana Gelen Trafik Kazasında Yaralanları Hastanede Ziyaret Etti.

Malatya Büyükşehir Belediyesi Yılbaşı Tedbirlerini Aldı

Malatya Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların yılbaşı akşamını huzur ve güvenlik içinde karşılamaları, hizmetlerin aksatılmadan yürütülmesi, şikâyetlerin zamanında değerlendirebilmesi için gerekli tüm tedbirleri aldı.

Malatya'da sis etkili oluyor

Başkan Çınar, Yeşiltepe’deki Aile Danışmanlık Ve Spor Merkezini İnceledi

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Yeşiltepe’de hizmete sunulan Aile Danışmanlık ve Spor Merkezini ziyaret ederek, vatandaşlara sunulan hizmetleri yerinde inceledi.

Başkan Gürkan'a esnaftan büyük destek...

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, eski belediye meydanında yer alan esnafları ve vatandaşları ziyaret ederek geçici konteyner işyerlerini inceledi.

Toplam 6520 haber.