Malatya

Malatya Haberleri

'Yatırımlarımızla Türkiye Yüzyılı Şehirleri Hedefine Katkı Sunuyoruz'

Yeşilyurt Belediyesinin Yatırımları 'Türkiye Yüzyılı Şehirleri' Anlayışıyla Gerçeğe Dönüşüyor

Büyükşehir 2023 Yılında 1.717 Km Asfalt Çalışması Gerçekleştirdi

Malatya Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesine bağlı ekipler, 2023 yılı içerisinde şehir genelinde 1717 kilometrelik asfalt çalışması yaptı.

Başkan Güder, Pazar Esnafını Ziyaret Etti

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, ilçede kurulan semt pazarlarında esnafları ziyaret etti. Esnafa hayırlı işler dileyen Başkan Güder, esnaf ve vatandaşlarla sohbet ederek talepleri dinledi.

Başkan Güder’den Üçüncü Sanayi Alanı Teşekkürü

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’in girişimleriyle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Malatya-Elazığ yolu üzerinde bulunan alan “Yeniköy Sanayi Alanı” olarak belirlendi.

Kale'de öğretmenler velileri ziyaret etti

Malatya'nın Kale ilçesinde "Veli Öğrenci İç İçe Projesi" kapsamında öğretmenler velileri ziyaret edildi.

Darende'de kadınlar rahim ağzı kanseri konusunda bilgilendirildi

Malatya'nın Darende ilçesinde, Toplum Sağlığı Merkezine bağlı KETEM ekiplerince, ilçedeki kadınlara, rahim ağzı kanseri, risk faktörleri, belirtileri, tanı ve tedavi yöntemleriyle alakalı bilgi ve eğitim verdi.

Malatya Doğanşehir'de ağır hasarlı binaların yıkımı sürüyor

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerden etkilenen Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde, ağır hasarlı binaların yıkım çalışmaları devam ediyor.

MEGSAŞ Çölyak Hastası Vatandaşlar İçin Glütensiz Ekmek Üretimine Devam Ediyor

Malatya Büyükşehir Belediyesine bağlı Malatya Ekmek ve Gıda Sanayi A.Ş (MEGSAŞ), Orduzu Mahallesi’nde bulunan Yeni Ekmek ve Yemek Fabrikasında çölyak hastaları için glütensiz ekmek üretimine devam ediyor.

Başkan Çınar, Turgut Özal Mahallesi Kentsel Dönüşüm Binalarını İnceledi

Yeşilyurt Belediyesinin kendi öz bütçesi, kaynakları ve gücüyle hizmete sunulacak olan ‘Turgut Özal Mahallesi Kentsel Dönüşüm’ Projesindeki binaların yapımı hızla devam ediyor.

Malatya'da teröre tepki Gazze'ye destek yürüyüşü düzenlendi

Kahramanmaraş merkezli depremlerin etkilediği Malatya'da teröre tepki ve Gazze halkına destek olmak amacıyla yürüyüş ve basın açıklamaları düzenlendi.

Yazıhan'da öğrencilere kitap ve kitaplık hediye edildi

Malatya'nın Yazıhan ilçesinde "İlk Harften İlk Kütüphaneme" projesi kapsamında öğrencilere kitap ve kitaplık hediye edildi.

İtfaiye Bir Yılda 8 Bin 47 Olaya Müdahale Etti

Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı, 2023 yılı içerisinde 8 bin 47 olaya müdahale etti.

Battalgazi Belediyesi, Sosyal Belediyecilik Çalışmalarıyla On Binlerce Kişiye Ulaştı

Battalgazi Belediyesi, Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’in beş yıllık görev süresi boyunca sosyal belediyecilik anlayışını öne çıkartan çalışmalara imza atarak on binlerce vatandaşa ulaştı.

Başkan Çınar, Millete Hizmet Yolunda Günün Her Saatinde Çalışıyoruz

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Fen İşleri Müdürlüğü Ekiplerini ‘İkizce Toki Konutları’ Gece Mesaisinde Yalnız Bırakmadı

Başkan Güder’den Şehri Geleceğe Doğru Hazırlayan Projeler

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, görev yaptığı 5 yıllık dönemde Battalgazi’nin geleceğini sağlam temeller üzerine inşa etmek adına birçok projeye imza attı.

Deprem bölgesindeki yetim çocuklara giysi yardımı

Malatya'da, "kasten öldürme" suçundan hakkında kesinleşmiş 25 yıl hapis cezası bulunan hükümlü yakalandı.

Başkan Gürkan İsmet Paşa Caddesindeki Çalışmaları Yerinde İnceledi

Malatya Trafiğinin rahatlaması için Malatya’ya genelinde alternatif yol ve bulvar çalışmalarında bulunan Malatya Büyükşehir Belediyesi İsmet Paşa Caddesi (Tecde Yolu) ikinci etap çalışmalarına devam ediyor.

Başkan Çınar, Emanet Çarşımızda Un Dağıtımına Başladık

Yeşilyurt Belediyesi Tarımsal Üretim ve AR-GE Sahasında hasadı yapılan buğdaylar, değirmende un haline dönüştürülüp Emanet Çarşısına kayıt yaptıran ihtiyaç sahibi ailelere paketler halinde dağıtılıyor.

Toplam 6518 haber.