Magazin

Magazin Haberleri

Şahin Kendirci hayranlarıyla buluştu

Sanatçı ve oyuncu Şahin Kendirci, Malatya'da sanatseverlerle buluştu.

10'uncu Malatya Film Festivali başladı

Malatya Valiliği, Büyükşehir Belediyesi, Battalgazi ve Yeşilyurt ilçe belediyelerinin iş birliğiyle 10'uncusu düzenlenen Malatya Uluslararası Film Festivali başladı.

Müzisyen Bora Gencer tek celsede boşandı

Müzisyen Bora Gencer, 13 yıldır evli olduğu Hülya Gencer'den tek celsede boşandı.

Tasarımcı Bayur, yurt dışına açılıyor

Yaptığı birbirinden şık ve güzel tasarımlarla adından söz ettiren Pınar Kurt Bayur bir sonraki adımının yurt dışına açılmak olduğunu söyledi.

Öğretmenin saz hayali Türki diyarı Arguvan'da gerçek oluyor

Öğretmen Hüseyin Ünal'ın saz çalabilme hayali türkü diyarı Arguvan'da gerçekleştiriyor.

Ebru Şallı gözyaşları içerisinde babasını uğurladı

Ünlü manken, sunucu Ebru Şallı, babasının cenazesinde gözyaşlarına boğuldu. Kanser tedavisi gören Şükrü Şallı, Muğla'nın Bodrum ilçesindeki Güvercinlik Sudi Özkan Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından defnedildi.

Sanatçı Latif Doğan'dan Doğanşehir'e taziye evi

Malatya'nın Doğanşehir İlçesi'ne taziye evi yapılması için Sanatçı Latif Doğan protokol imzaladı.

Kadrajımdan Çocuk Kısa Film Yarışmasında ödüller sahiplerini buldu

Diyarbakır'da 1. Kadrajımdan Çocuk Kısa Film Yarışmasının gala ve ödül töreni gerçekleşti.

Rusya'da sınavsız üniversite okuma şansı

Marmara Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı yetkilisi Botan Dalmış, Rusya'da üniversite okumak isteyenlere birtakım tavsiyeler verdi.

Ünlü yönetmen Serdar Akar: 'Türk sinemasında ciddi bir şekilde ihracat var'

Türk sinemasında ciddi bir şekilde ihracat olduğunu vurgulayan yönetmen Serdar Akar, Dizi maliyeti o kadar yüksek ki yurt dışı satışları olmazsa yapımcılar dizi maliyetini çıkaramıyorlar. Ancak oradan kazanabiliyorlar dedi.

Binlerce vatandaş aynı mangalda hamsi pişirdi

Zonguldak'ın Ereğli ilçe Belediyesi tarafından bu yıl 14.'sü düzenlenen Hamsi Festivalinde binlerce vatandaş mangalda pişen hamsileri yerken, çalan şarkılarla da doyasıya eğlendi.

Hollywood yıldızları Malatya'da

Hollywood yıldızları Jerry G. Angelo, Aubrey Trujillo ve Leo Zaza olarak bilinen Türk aktör Hasan Aslan, Türkiye Escrima Kali Federasyonu Başkanı Mustafa Günaydın'dan eğitim almak için Malatya'ya geldi.

Kadir İnanır’ın sağlık durumuyla ilgili ilk açıklama

Muğla'da rahatsızlanmasının ardından Denizli'ye sevk edilen ünlü oyuncu Kadir İnanır için Pamukkale Üniversite Hastanesi sosyal medyada açıklamaya yayımlayarak durumunun iyi olduğunu belirtti.

Hülya Avşar:

Ünlü sanatçı Hülya Avşar, Darülaceze'nin hizmet ve projelerini tanıtmak üzere düzenlenen 12. Darülaceze Buluşmaları'na katıldı. Avşar, Bir gün siyasete katılır mısınız? sorusuna, Siyasete atılmak hayatım boyunca hiç aklımdan geçen bir şey olmadı. Benim de söylemek istediğim çok şey var ama şimdi değil. Belki biraz daha yaşımızı aldıktan sonra. Eğer ki benim parti meselesinin dışında bir vatandaş olarak yapabileceğim bir şeyler olacaksa siyasetçi olmak isterim' cevabını verdi.

Müzisyen Kalacı: 'Farklı kuşaklara hitap eden şarkılar, gelecek nesillere de aktarılıyor'

Müzisyen Murat Kalacı, farklı kuşakların hepsine hitap edebilen şarkıların, gelecek nesillere de aktarıldığını söyledi.

Fenomen Benır'dan sürpriz proje

Modellik kariyerinde emin adımlarla ilerleyen, fenomen ve şarkıcı Eve Benır 'Bukalemun' isimli şarkısıyla sevenleriyle buluştu.

'Baba Ne Oldu' Ankara film Festivalinde seyirciyle buluştu

Yönetmenliğini Diyarbakır Sinema Ofisi Koordinatörü Yönetmen Feyzi Baran'ın yaptığı ve Doç. Dr Hakan Akelma'nın 5 yaşındaki oğlu Muhammed Barin Akelma'nın covid-19'a bakış açısını gündeme alan 'Baba ne oldu' belgesel filmi seyirciyle buluştu.

Tugay müzik Eurovision'da Türkiye'nin adayı oldu

Türkiye'de Eurovision adaylarından birisi olan Belçikalı Türk popçu Tugay Müzik gündemde yer aldı. Ünlü popçu, 'Küçüklüğümden beri müziğe olan ilgim ve sevgim hiçbir zaman bitmedi. Eurovision adaylar arasında daha önce Hadise içinde teklifler oluşmuştu. Bu sene tekrar Türk bir sanatçının gündemde olması bizi mutlu etti dedi.

Modacı Demirdelen, sektörde farklılığını kanıtladı

Nişantaşı'nın tanınmış modacılarından Perihan Demirdelen, davetli olduğu, Moda Tasarımcılar Birlik ve Dayanışma Derneğinin İstanbul'da bu yıl ikincisini düzenlediği 'Fashion week' günlerinde, tamamı kendi el örmesi tasarımları ile yapmış olduğu koleksiyonuyla farklı bir tasarımcı olduğunu bir kez daha kanıtladı.

Toplam 343 haber.