Haberde İnsan

Haberde İnsan Haberleri

Jandarmadan çadır kent ziyareti

Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde çadır kent ziyaretinde bulunan İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekipler çocuklarla sohbet ederek çeşitli hediyeler dağıttı.

Depremde ölen çocukların mezarlarına rüzgar gülü bıraktılar

Adana'da faaliyet gösteren bir derneğin üyeleri, Hatay'da depremde hayatını kaybeden çocukların mezarına süper kahraman kostümleri giyerek rüzgar gülü bıraktı.

Malatya Park AVM'de 23 Nisan coşkusu

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Malatya Park AVM'de bir etkinlik düzenlendi.

Depremzedelere kucak açan sakin şehir Arapgir'in nüfusu 30 bine geçti

Malatya'nın Arapgir ilçesi 6 Şubat depremleri sonrası aldığı göçle tarihinin en kalabalık günlerini yaşıyor. 10 bin olan nüfusu 30 binin üzerine çıkan ilçede hayata tutunan binlerce depremzede ise yaşadıkları travmayı atlatmaya çalışıyor.

Emniyet Genel Müdürü deprem bölgesinde

Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş, ziyaret ettiği deprem bölgesi Malatya'da emniyet mensuplarıyla bayramlaştı.

Malatya'daki çadır kentlerde hüzünlü bayram

Malatya'da, 6 Şubat depremlerinin ardından evleri hasar alan depremzedelerin bir kısmı bayrama çadırda girdi.

Depremzedelerin en acı bayramı

Asrın felaketinde yakınlarını kaybeden depremzedeler, bayramın ilk gününde mezarlıklara akın etti. En acı bayramı yaşayan depremzedeler, yakınlarının kabirleri başında gözyaşı dökerek dua etti.

Başkan Gürkan vatandaşlarla bayramlaştı

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Ramazan Bayramı'nın birinci gününde Bayram Namazını Şehir Mezarlığında kıldıktan sonra, vatandaşlarla bayramlaştı. Başkan Gürkan, bayramlaşmanın ardından Şehir Mezarlığında bulunan Şehitliği de ziyaret etti.

Deprem bölgesi Malatya'da buruk Ramazan Bayramı sevinci

Asrın felaketinde yıkımın vurduğu Malatya'da depremzedeler Ramazan Bayramı'na girmenin buruk sevincini yaşıyor. Bayram namazında binlerce kişi saf tutarken, şehitlikte sabah erken saatlerinde dolmaya başladı.

'Yunus' timleri depremzede çocuklara moral oluyor

Malatya'nın Yeşilyurt ilçesinde depremzede çocuklar için düzenlenen bayram etkinliğine katılan 'Yunus' timleri çocuklarla moral oldu.

Doğanşehir'de depremde vefat edenler için mevlit okutuldu

Malatya'nın ilçesinde Kahramanmaraş merkezli depremlerde hayatlarını kaybedenler için Mevlid-i Şerif ve iftar programı düzenlendi.

Jandarma depremzede vatandaşlarla iftar yaptı

Malatya il Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekipler depremde etkilenen Malatya'da kurulan ramazan çadırında depremzedelerle iftar yaptı.

Malatya'da depremzede çocuklara jandarma şefkati

Malatya il Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekipler depremzede çocukları unutmadı. Ekipler ziyaret ettikleri Doğanşehir'de çok sayıda depremzede çocuğa kıyafet ve oyuncak hediye etti.

Başkan Güder, depremzede çocukların yüzünü güldürdü

Asrın felaketi olarak nitelendirilen Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Battalgazi'de vatandaşların ihtiyaçları karşılamaya devam ederken, Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder de Ramazan Bayramı öncesi çadır ve konteynerde yaşayan depremzede çocukların yüzünü bayramlık hediyeler ile güldürdü.

Jandarma öğrenciler için 14 derslik çadır kurdu

Malatya'da okulları hasar alan öğrenciler için jandarma tarafından 14 derslik çadır kuruldu.

Muhabir canlı yayında gözyaşlarına boğuldu

Asrın felaketinin yıkıma uğrattığı illerden biri olan Malatya'da, deprem sahasında canlı yayın yapan televizyonun muhabiri yayına aldığı depremzede ile birlikte gözyaşların hakim olamadı.

Depremzede terzi, depremzedelere ücretsiz hizmet veriyor

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Malatya'da yaşayan depremzede Kadriye Yalırgan, gönüllü olarak hem depremzedelerin terzi ihtiyaçlarını gideriyor hem de depremzede kadınlara terzilik mesleğini öğretiyor.

Malatya'da 23 bin depremzede konteyner kentlere yerleştirildi

6 Şubat depremlerinden etkilenen Malatya'da, barınma sorununu çözmek için başlatılan çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Kentte yaklaşık 23 bin depremzede konteyner kentlere yerleştirildi.

Toplam 7142 haber.