Eğitim

Eğitim Haberleri

23 Derslikli Okul Protokolü İmzalandı

Eğitime 0destek kampanyası kapsamında Kazancı Holding iştiraki Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş tarafından Battalgazi İlçesi İskender Mahallesinde yaptırılacak olan “23 Derslikli Hafif Çelik Teknik Lise”Protokolü Valilik Makamında imzalandı.

Jandarmadan depremzede çocuklara trafik eğitimi

Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde konteyner kentte yerleştirilen depremzede ailelerin çocuklarına jandarma tarafından uygulamalı trafik eğitimi verildi.

Depremzede öğrenciler LGS'ye istedikleri ilde girebilecek

Uzunca aradan sonra yüzyüze eğitim-öğretimin başladığı Malatya'da öğrencilerin heyecanına ortak olan Milli Eğitim Bakanı Özer, deprem bölgesinden Liselere Geçiş Sınavı'na (LGS) girecek öğrencilerin istedikleri il ve ilçeden sınava katılabileceklerini söyledi.

Malatya'da hasarsız okullarda yüz yüze eğitim başladı

Malatya'da, 6 Şubat'ta yaşanan asrın felaketinden sonra ara verilen eğitim-öğretim faaliyetleri hasarsız okullarda öğrencilerin 57 gün sonra sınıflarına kavuşmasıyla tekrar başladı.

Jandarmadan depremzede çocuklara trafik eğitimi

Malatya'da Jandarma Genel Komutanlığı'na ait mobil eğitim tırıyla depremzede çocuklara uygulamalı trafik eğitimi verildi.

Depremzede öğrencilerden Bakan Özer'e türkülü karşılama

Malatya'da YKS'ya hazırlanan depremzede öğrencilerin kaldığı eğitim kampını ziyaret eden Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, öğrenciler tarafından türkülerle karşılandı.

Darende ilçesinde yüz yüze eğitim başladı

Malatya'da, asrın felaketi sonrası ara verilen eğitim-öğretim faaliyetleri bugün 8 ilçede tekrar başladı. Darende ilçesinde de başlayan eğitim-öğretimde öğrenciler 49 gün sonra okullarına yeniden kavuştu.

Malatya'da 141 okulda ders zili yeniden çaldı

Deprem bölgesi Malatya'da 141 okulda 49 gün sonra öğrenciler ders başı yaptı.

Müdür Özdemir'den DYK kurslarına ziyaret

Malatya İl Milli Eğitim Müdürü Hatice Özdemir ziyaret ettiği Arapgir ve Arguvan ilçelerinde DYK kurslarındaki öğrenci ve öğretmenlerle bir araya geldi.

Bilgievi öğrencileri eğitimlerine kaldığı yerden devam ediyor

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Bilgievi öğrencileri, deprem nedeniyle ara verilen eğitimlerine yeniden başladı.

Malatya'da eğitim kaldığı yerden devam ediyor

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Malatya'da Van Valiliği koordinasyonunda yaraların sarılması için çalışmalar her alanda hızla devam ediyor.

ÖSYM Başkanı Ersoy'dan Önemli Açıklama

ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Bayram Ali Ersoy yaptığı açıklamada

Üniversite sınavlarına hazırlanan öğrencilerin ilk dersi 'deprem' oldu

Diyarbakır'da, Kahramanmaraş merkezli depremlerden ötürü Bağlar Belediyesi tarafından verilen TYT-AYT kursları eğitimine ara verilmişti. Eğitim hayatının tekrar başlamasıyla üniversite adayı öğrencilerinin ilk dersi deprem anında ve sonrasında yapılması gerekenlerle ilgili bilgilendirme oldu.

Gezici çocuk kütüphaneleri İslahiye ve Nurdağı'nda çocuklarla buluşuyor

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, İslahiye ve Nurdağı ilçelerinde yaşayan çocuklara yönelik Gezici Uygulamalı Çocuk Kütüphanelerini hayata geçirdi.

40 gün sonra Diyarbakır'da öğrenciler okuluna kavuştu

Kahramanmaraş merkezli depremlerden sonra ara verilen yeni eğitim-öğretim dönemi, Diyarbakır'da bin 766 okulda 478 bin öğrencinin ders başı yapmasıyla başladı.

GAÜN'de ÖSYM koordinatörleri değerlendirme toplantısı

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Koordinatörleri Değerlendirme Toplantısı, ÖSYM Başkanı ve OHAL bölgesindeki koordinatörlerinin katılımıyla Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

Diyarbakır'da depremzede çocuklara 'mini eğitim kampüsü' kuruldu

Diyarbakır'da depremzede öğrencilere yönelik Mini Eğitim Kampüsü kuruldu.

Diyarbakır'da depremzedelere yönelik DYK kursları başladı

Diyarbakır'da depremzede öğrencilere yönelik Destekleme ve Yetiştirme Kursları (DYK) başladı.

Elazığ Belediyesinden kadınlara yönelik Arapça kursu

Elazığ Belediyesi Ekonomi Geliştirme Merkezi (EBEGEM) bünyesinde açılan temel Arapça dil eğitimi kursunda 2. dönem eğitimleri başladı.

Toplam 3450 haber.