Eğitim

Eğitim Haberleri

Vize Haftasında Çorbalar Başkan Güder’den

Üniversitede vize sınavına girecek öğrencilerin içi Battalgazi Belediyesi’nin çorba ikramıyla ısınıyor. Battalgazi Belediyesi’nin geleneksel hale getirdiği sıcak çorba ikramı bu yıl da devam ediyor.

Siber Vatan Malatya Programı İlk Eğitimi Sona Erdi

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Kalkınma Ajansları Genel Müdürlüğü koordinasyonunda faaliyet gösteren Fırat Kalkınma Ajansı ve İnönü ile Malatya Turgut Özal Üniversiteleri işbirliğiyle uygulanan "Siber Vatan" programı eğitimlerinin Malatya'daki ilk etabı sona erdi.

Başkan Güder’den Öğrencilere LGS Eğitim Seti Hediyesi

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, eğitim konusunda gençlerin yanında olmaya devam ediyor.

Mesleki ve Teknik Eğitim Değerlendirme Toplantısı yapıldı

Malatya'da, İl Milli Eğitim Müdürü Behçet Bakır başkanlığında Mesleki ve Teknik Eğitim Değerlendirme Toplantısı gerçekleştirildi.

EKPSS Kursiyerlerine Ek Kaynak Kitapları Dağıtıldı

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ile Malatya Valisi Ersin Yazıcı, Malatya Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından Mustafa Kemal Atatürk Ortaokulu’nda engelli vatandaşlara yönelik devam eden EKPSS (Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı) kursunu ziyaret ettiler.

Darende'de 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlandı

Malatya'nın Darende ilçesinde 24 Kasım Öğretmenler Günü çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Vali Ersin Yazıcı’dan Öğretmenler Günü Mesajı

Malatya Valisi Ersin Yazıcı 24 Kasım Öğretmenler Günü Dolayısıyla Bir Mesaj Yayımladı.

Başkan Apohan’dan 24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajı

Basın İnternet Medya Yayıncılar Derneği Genel Başkanı Selim Apohan, 24 Kasım Öğretmenler Günü vesilesi ile bir mesaj yayımladı.

Başkan Gürkan’dan Öğretmenler Günü Mesajı

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Başkan  Çınar’dan 24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlama Mesajı;

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Öğretmenlerimiz her devirde yaşadıkları toplumun âkil insanı, yol göstericisi, millî ve manevi değerlerinin taşıyıcısı konumundadır.” dedi.

YÖK Yapay Zeka Alanına Yeni Bölümler Ve Etik Mevzuatı Getiriyor

Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar, akademide "yapay zeka etik mevzuatı" hazırlığı yaptıklarını; Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) yerleştirme kılavuzunda, "bilişim teknolojileri" ve "yapay zeka" üzerine 10'a yakın yeni program ilan edeceklerini açıkladı.

Yangın ve Doğal Afetlere Karşı Eğitim Çalışmalarını Sürdürüyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı tarafından öğrencilere, iş yerlerine ve vatandaşlara yönelik yangın, sel, deprem, su taşkınları ve deprem ile ilgili bilinçlendirme eğitimleri devam ediyor.

Başkan Güder'den Ara Tatilde Çocuklara Tiyatro Hediyesi

Geleceğimiz olan çocuklarımızı ara tatilde sevindirmek istediklerini ifade eden Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder ...

Ortaokul Öğrencilerine Kitap Desteği

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı, 2023-2024 eğitim öğretim yılının birinci ara tatili nedeniyle 14 ortaokulda 6 bin 335 öğrenciye, ara tatillerini kıymetli bir şekilde geçirmeleri amacıyla ‘Güz Tatili Değerlendirme Kitap Seti’ dağıtımı gerçekleştirdi.

Su Altı Arama Kurtarma Ekibi Eğitim Kampını Başarıyla Tamamladı

Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı’na bağlı Su Altı Arama Kurtarma ekibi kamp eğitimini tamamlayarak, Malatya’ya döndü. Bu yıl Antalya ve Aydın illerinde kamp eğitimlerine katılan Su Altı Arama Kurtarma ekibi 15 gün süren eğitimle yeni teknikler hakkında da çalışmalar gerçekleştirdiler.

Mabem’de Deneme Sınavları Başladı

Malatya Büyükşehir Belediyesi Semt Konakları ve Eğitim Merkezlerinde (MABEM) ortaokul öğrencilerine yönelik deneme sınavları yapılıyor. Deneme sınavında başarılı olan öğrencilere ise çeşitli ödüller veriliyor.

Eğitimde İş Birliği Protokolü İmzalandı

Vali Ersin Yazıcı Başkanlığında, Malatya İl Müftülüğü ile Malatya İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında ‘Eğitimde İş Birliği Protokolü’ imzalandı.

Depremden etkilenen Malatya'daki okulda yaşatılıyor

Kuzey Makedonya'dan uzanan kardeşlik bağı, depremden etkilenen Malatya'daki okulda yaşatılıyor

Toplam 3450 haber.