Çevre

Çevre

Çevre Haberleri

Arapgir Balediyesi Peyzaj ve Temizlik Çalışmaları Devam Ediyor

Arapgir Belediyesi Tarafından Orta Refüj ve Kavşaklarda Peyzaj ve Temizlik Çalışmaları Devam Ediyor.

Tohma Kanyonu'nun yamaçlarına çelik ağ örülüyor

Malatya'nın Darende ilçesinde turistlerin uğrak yerlerinden olan Tohma Kanyonu'nun yamaçları, depremde düşen ve düşme riski taşıyan kayalar nedeniyle çelik ağla örülüyor.

Battalgazi Belediyesi, Mahallelerde Yıkım Sonrası Çalışmalarına Devam Ediyor

Depremden sonra yapılan yıkım çalışmalarının ardından hayatın normale dönmesi amacıyla faaliyetlerini sürdüren Battalgazi Belediyesi, mahallelerde kaldırım ve kilit taşı döşeme çalışmaları gerçekleştirerek vatandaşların taleplerine çözüm üretmeye devam ediyor.

Malatya'da sis etkili oldu

Malatya'da etkili olan sis, görüş mesafesini yer yer 50 metreye kadar düşürdü.

Başkan Çınar, Mollakasım Mahallesindeki Yol Yenileme Çalışmalarını İnceledi

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’da Mollakasım Mahallesini ziyaret ederek devam eden çalışmaları yerinde inceledi.

Haşere Üreme Alanlarında Ve Konteyner Kentlerde İlaçlama Yapılıyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı’na bağlı İlaçlama Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından haşere ile mücadele kışlak dönemine geçildi.

Malatya'nın Darende ilçesine mevsimin ilk karı düştü

Malatya'nın Darende ilçesinin yüksek kesimlerine mevsimin ilk karı düştü.

Başkan Çınar, Ambalaj Atığı Toplama Ayırma Tesisindeki Hizmetleri İnceledi

Yeşilyurt Belediyesi tarafından hizmete sunulan ve bölgenin en büyük çevre yatırımı olan Ambalaj Atığı Toplama Ayırma Tesisi çevre hizmetlerine örneklik teşkil eden faaliyetlerin merkezi oldu.

Yeşilyurt Belediyesi Konteyner Onarım Aracı Hizmete Girdi

Yeşilyurt Belediyesi Tesisler Müdürlüğü bünyesinde kurulan Konteyner Onarım Ekibi, Yeşilyurt’un farklı noktalarında hizmete sunulan geçici iş ve yaşam alanlarındaki konteynırların bakım ve onarımlarını yaparak depremzede aileler ile esnafların taleplerini yerine getiriyor.

Battalgazi Belediyesi Ekiplerinden Aslanbey Mahallesi’nde Kaldırım Çalışması 

Battalgazi Belediyesi tarafından enkaz kaldırma çalışması sonrasında bozulan yollar ve kaldırımlar yeniden yapılıyor. Yıkımın bittiği Aslanbey Mahallesi’nde çalışma gerçekleştiren ekipler 2 bin 500 metrekare kilit taşı döşeyecek.

Yeşilyurt Belediyesi, Kırsal Bölgelerdeki Yatırımlara Ağırlık Veriyor

Yeşilyurt’un dört bir tarafına kaliteli hizmetler götürmeye devam eden Yeşilyurt Belediyesi, yaşanan deprem felaketinin yanı sıra yağışlar ve aşırı kullanımdan dolayı yıpranan kırsal mahallelerin yollarını teker teker yenileyerek vatandaşların ulaşım kalitesini artırıyor.

Malatya'nın yüksek kesimlerine kar yağdı

Malatya'nın yüksek kesimlerine mevsimin ilk karı düştü.

Başkan Çınar, Cevatpaşa Mahallemizi Kaliteli Yol Ağıyla Donatıyoruz

Yeşilyurt Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Yeşilyurt’un mahallelerini ‘Türkiye Yüzyılı’ Vizyonuna uygun yatırımlarla buluşturup, ulaşım ağının konforunu her geçen gün daha iyi bir düzeye çıkartıyor.

Başkan Gürkan: Atıksu Arıtma Tesisimizde Büyük Bir Revizyon Yapacağız 

İleri Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisinde incelemelerde bulunan Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, “Atıksu Arıtma Tesisinin 20 yıl önceki teknolojiye göre yapılmış. Biz günümüz teknolojisine uygun hale getireceğiz. Büyük bir revizyon yapacağız” dedi.

Çarşı Merkezindeki Çalışmalar Devam Ediyor

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Yardımcısı Vedad Gürgen ile Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ve beraberindeki heyet inşa çalışmalarının devam ettiği Malatya Çarşısının bulunduğu alanda incelemelerde bulundular.

1246 Deprem Şehidinin İsmini Hatıra Ormanında Yaşatacak

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından 6 Şubat tarihli depremlerde hayatını kaybeden 1246 deprem şehidinin anısına, Beydağı Tabiat Parkı’nda 1246 fidanın toprakla buluştuğu Deprem Şehitleri Hatıra Ormanı oluşturuldu.

Başkan Sadıkoğlu: Moloz ıslahını koordine edemeyenler Malatya'ya zarar veriyor

Malatya TSO Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, “Şehir merkezinden, ticarethanelerden ve en önemlisi de vatandaştan uzak bir konumda döküm sahası oluşturamayan, moloz ıslahını koordine edemeyen yerel yöneticilerin vizyonsuz uygulamaları Malatya'ya ve esnafımıza zarar vermeyi sürdürüyor” dedi.

Başkan Çınar, Yeşilyurt’un Dört Bir Tarafında Deprem Yaralarını Sarıyoruz

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar ile AK Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Ramazan Yaylacı, Şahnahan Mahallesinin ulaşım ağını rahatlatmak amacıyla gerçekleşen yol açma ve yol yenileme çalışmalarını incelediler.

Toplam 3263 haber.