Asayiş

Asayiş Haberleri

Avcılar’da kağıt toplama aracıyla hırsızlık yapan şahıs tutuklandı

Avcılar'da, iş yerinden kağıt toplama aracıyla bir iş yerinden 5 adet televizyon ve 15 bin TL değerinde malzeme çalan şüpheli şahıs yakalandıktan sonra çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Şahsın hırsızlık yaptığı anlar güvelik kamerasına yansıdı.

Asfalt yüklü kamyon devrildi: 1 yaralı

Adıyaman'da yol yapım çalışmalarında çalışan asfalt yüklü kamyonun devrilmesi sonucu meydana gelen kazada 1 kişi yaralandı.

Çalıntı motosikletle polislerden kaçamadı

Adıyaman'da yunus polis ekiplerinin 'dur' ikazlarına uymayarak çalıntı motosiklet ile kaçan şahıs, kovalamaca sonucu yakalanarak gözaltına alındı.

Deneme bahanesiyle motoru çaldı

Kayseri'de polis ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda; bir motosikleti alacağını söyleyerek, deneme bahanesiyle çalan şahıs yakalandı.

yabancı uyruklu kadın evinde ölü bulundu

İstanbul Sultangazi'de 40 yaşındaki Haiti uyruklu Naisette Mesidar isimli bir kadın yaşadığı evde ölü olarak bulundu. Kadının cenazesi kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Otomobilin çapıp kaçtığı çocuk yaralandı

Adıyaman'da, otomobilin çarpıp kaçtığı küçük çocuk yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

Yüklü miktarda dövizle yakalanan şahısların dolandırıcı olduğu ortaya çıktı

Şanlıurfa'da uygulama noktasında durdurulan ve araçlarında yüklü miktarda dolar ve euro çıkması üzerine şüphelenilen 2 şahsın, aynı zamanda telefonla gerçekleştirilen dolandırıcılık olayının da şüphelileri olduğu tespit edildi.

Yakalanacaklarını anladılar, aracı bırakıp kaçtılar

Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde polisin 'dur' ihtarına uymayarak kaçan araçtaki 2 şahıstan 1'i kovalamaca sonucu yakalandı.

Park ettiği tırın freni boşaldı, altında kalarak öldü

Adana'da bir kişi, park ettiği tırın altında kalarak hayatını kaybetti. O anlar güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Tramvay güvenlik görevlisinin ölümüne neden olan sürücü için 6 yıl kadar hapis talebi

İzmir'de görevli olduğu tramvay durağından ihtiyaç için yolun karşısına geçmeye çalışan güvenlik görevlisi Hülya Onaylı'ya otomobiliyle çarparak ölümüne neden olan Bahadır Sıgalı hakkında 'taksirle ölüme neden olma' suçundan 6 yıla kadar hapis cezası talebiyle dava açıldı.

Yankesici kadınlar güvenlik kameralarına yakalandı

Gaziantep'te mağazaya müşteri gibi gelen bir kadın, alışveriş yapan müşterinin cüzdanını yankesicilik yöntemiyle çaldı. Hırsızlık anları güvenlik kameralarına saniye saniye yansırken, yakalanan hırsızlık şüphelisi sevk edildiği adli mercilerce tutuklandı.

Polisten kaçakçılık operasyonu

Malatya'da polis tarafından düzenlenen kaçakçılık operasyonlarından 39 litre sahte alkol ile çok sayıda bandrolsüz makaron ele geçirildi.

Otomobilin çarptığı hamile kadın yaşam savaşı veriyor

Adıyaman Kadın, Doğum ve Çocuk Hastanesinden çıkarak yolun karşı tarafına geçmeye çalışan 7 aylık hamile kadın, otomobilin çarpması sonucu ağır yaralandı. Hastaneye kaldırılan kadın, karnındaki bebeğiyle birlikte yaşam savaşı veriyor.

Elazığ'da hırsızlık yapan 3 şüpheli yakalandı

Elazığ'da hırsızlık yapan ve polis ekipleri tarafından gözaltına alınan 3 şüpheli, adliyeye sevk edildi.

Şüphe üzerine durduruldu, çaldığı malzemelerle yakalandı

Gaziantep'te şüphe üzerine bekçiler tarafından durdurulan şahsın taşıdığı malzemelerin çalıntı olduğu ortaya çıktı.

Hikayeleri farklı duaları aynı

Çocuklarının terör örgütü mensuplarınca dağa kaçırıldığını iddia eden ailelerin HDP il binası önünde başlattığı oturma eylemi, bin 129 gündür kararlılıkla devam ediyor. Evlat nöbeti tutan ailelerin hikayeleri farklı ama duaları aynı. Aileler bir an evvel çocuklarına kavuşmayı bekliyor.

Elazığ'da çatı yangını

Elazığ'da bir binanın çatısında çıkan yangın, itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

Kesimhaneden 1 milyon lira değerinde soğutucu çalan 3 şüpheli, kaçmaya çalışırken yakalandı

Elazığ'da bir kesimhaneden 1 milyon lira değerinde soğutucu çalan 3 şüpheli, yaşanan kovalamaca sonucu yakalanarak gözaltına alındı.

Bir polisi öldürüp, yedi kişiyi öldürmeye teşebbüs eden zanlı tutuklandı

Diyarbakır'da 2010 yılında bir polisi öldürüp, yedi kişiyi öldürmeye teşebbüs eden zanlı 73 yıl 10 ay 20 gün hapis cezasına çarptırılarak, cezaevine gönderildi.

Toplam 28469 haber.