Güvenlik Korucuları İstişare Toplantısında Buluştular

Malatya Güvenlik Korucuları ve Şehit Aileleri Yardımlaşma Derneği Kadın Kolları Başkanı Cahide Yağız tarafından organize edilen Aylık olağan istişare toplantısı dernek toplantı salonunda gerçekleştirildi.

PAYLAŞ
Malatya Sürmanşet - Malatya Sürmanşet

Malatya Güvenlik Korucuları ve Şehit Aileleri Yardımlaşma Derneği Kadın Kolları Başkanı Cahide Yağız tarafından organize edilen Aylık olağan istişare toplantısı dernek toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Gerçekleştirilen istişareli toplantıya Malatya İlçe Başkanları, Yardımcıları, Malatya Güvenlik Korucuları ve Şehit Aileleri Yardımlaşma Derneği Başkanı Ali Molon,  Malatya Güvenlik Korucuları ve Şehit Aileleri Yardımlaşma Derneği Kadın Kolları Başkanı Cahide Yağız ve yönetim kurulu katıldı.

Güvenlik Korucularının Maaş, Özlük Hakları, Moral Motivasyon, Projeler’in ele alındığı İstişareli toplantıda Başkan Ali Molon” Malatya’mızda ve Türkiye’de yaklaşık 55.000 Güvenlik korucumuzla Türkiye’nin en büyük sivil toplum kuruluşuyuz.

Üzerimizdeki Yükün ve Aldığımız görevin bilinciyle Güvenlik korucularımız görevlerini layıkıyla yapıyorlar. Buradan tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Bu kadar özverili çalışan Güvenlik Korucularımızın sorunlarının çözümünü de yetkili büyüklerimizden bekliyoruz.

Güvenlik Korucularımızın Tazminat olayları yok. Maaşlar Asgari ücret ile sabitlenmiş durumda. Aynı görevi yapan Uzman Çavuşlarımız dahi bizlerin 3 katı Maaş alıyorlar. Tazminatları var. Bizlerinde bu sorunlarımızın çözümü için acilen yasanın çıkmasını bekliyoruz.

Biz 55.000 Güvenlik Korucularımızla büyük bir aileyiz. Önce Vatan diyerek Vatanımız için seve, Seve canımızı, Kanımızın son damlasına kadar veren Güvenlik Korucularıyız. Kutsal bir görevi yapıyoruz. Üzerimize düşen tüm görevleri yerine getirmek konusunda tereddüt etmeyiz” diye belirtti.
Malatya Güvenlik Korucuları ve Şehit Aileleri Derneği Kadın Kolları Başkanı Cahide Yağız konuşmasında” Vatanımız için kutsal görev yapan Güvenlik Korucularımız hepiniz davetimi kırmayarak geldiğiniz için teşekkür ediyorum.

Aranıza katıldığım günden bu yana mümkün olduğunca sizlere hizmet vermeye, sıkıntılarınıza çözüm olmaya çalışıyorum. İmkanlarımız dahilinde İl Başkanımız Sayın Ali Molon ile birlikte ziyaretler gerçekleştirdik. İhtiyaç Sahibi ailelerimize imkânlar ölçüsünde kısmen de olsa el uzattık. Bu ziyaretlerimizi daha sık yapmaya özen göstereceğiz.

Sizlerin her zaman yanınızda olduğumuzu, bir telefon kadar yakın olduğumuzu bilmenizi isterim. Evet; maddi sıkıntılarımız birinci planda yer alıyor. Bu konuda sizlerin sıkıntılarınızı gerekli mercilere bıkmadan usanmadan iletmeye devam edeceğiz. Bu arada Bütünlüğümüzü bozmadan çalışacağız.
Küskünlük, Dargınlık gibi durumlara daha hızlı el atarsak buna da çözüm getirmiş oluruz. İlçe başkanlarımızdan özellikle ricam olacaktır, Bu konularda bizlerle mutlaka iletişime geçsinler. Sayın Ali Molon Başkanımızın da ifade ettiği gibi biz büyük bir aileyiz.

Dernek olarak amacımıza uygun hizmetlerimize devam etmeliyiz. İlçelerimizde ihtiyaç sahibi ailelerimize ulaşarak Ad, Soyad, Telefon ve açık adreslerini tarafıma ulaştırmanızı rica ediyorum. Şehit Ailelerimizden evlerinde özel şehit odaları var ise resimlendirilmelerini ve kısa hikâyelerini istiyorum.
Özellikle çocuklarınızdan hayal ettikleri şeyleri dile getiren küçük mektuplar istiyorum. Eşlerinizin kısa hikayelerini, sizler görevde iken yaşadıkları durumları, düşüncelerini, sizlerin kendinizi tanımlayacak, Görevde neler hissettiğinizi, neler yaşadığınızı dile getiren kısa özgeçmişlerinizi bekliyorum.

KAHRAMAN MİLLETİN ASİL EVLATLARINA
Yüksektir haysiyeti Terör gezen dağlarda korkusuzca Nam salar.
Güvenlik Vasiyeti Dar vadiler içinde Su Seller gibi Çağlar,
Kanundur siyaseti Yol verir aslanlara dik kayalar, Sarp dağlar,
Şereflidir Korucu Kimi Baba, Kimi Eş, Kimi Amca,
Parolası İstiklal Yaşa var ol daima Türk Sancağa Kanı Helal
Allah vermesin zeval, Türkiye’dir konusu, Güvenlik Korucusu”
Malatya Güvenlik Korucuları ve Şehit Aileleri Yardımlaşma Derneği Kadın Kolları Başkanı Cahide Yağız Başkanlığında gerçekleştirilen istişare toplantısında söz alan Güvenlik korucuları fikir ve düşüncelerini paylaştılar.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN