Güder Bizim Görevimiz Gençliğimize Sahip Çıkmaktır

Sosyal Belediyeciliğin tepe ismi Başkan Güder YKS ye girecek Battalgazili öğrencileri de unutmadı. Her alanda yaptığı hizmetlerle halkın gönlüne kazınan Battalgazi Belediyesi Başkan Güder ile memnuniyetin haklı gururunu yaşıyor.

PAYLAŞ
Malatya Sürmanşet - Malatya Sürmanşet

Sosyal Belediyeciliğin tepe ismi Başkan Güder YKS ye girecek Battalgazili öğrencileri de unutmadı. Her alanda yaptığı hizmetlerle halkın gönlüne kazınan Battalgazi Belediyesi Başkan Güder ile memnuniyetin haklı gururunu yaşıyor.
Gençlerimiz geleceğimizdir. Görevimiz gençliğe sahip çıkmaktır sözüyle Battalgazili gençlere sahip çıkan Osman Güder Gençlerden başarı beklediğin de belirtiyor. Battalgazi insanının çalışkanlığına gençlerin aldığı başarılar eklenince herkesin memnun olacağını belirten başkan Güder sınava gireceklere başarılar diledi.
Battalgazi Belediyesi’ne bağlı Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından Haziran ayı sonunda yapılacak olan YKS sınavına hazırlanan 4 bin 500 öğrencinin motivasyonunu arttırmak amacıyla “Gençliğimiz Geleceğimizdir” projesi kapsamında Powerbank hediye edildi.
Sosyal belediyecilik anlayışıyla öğrencilerin her daim destekçisi olan Battalgazi Belediyesi,  Malatya İmam Hatip Anadolu Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu’nda öğrenim gören öğrencilere hediyeleri takdim etmesinin ardından, ilçe genelinde sınava hazırlanan diğer öğrencileri de unutmadı. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne bağlı ekipler ve AK Parti Battalgazi İlçe Kadın Kolları üyeleri, evlerinde sınava hazırlanan diğer öğrencileri evlerinde tek tek ziyaret ederek hediyelerini takdim etti. Hediyelerini ekiplerin elinden alan öğrencilerin mutlulukları gözlerinden okunurken, öğrenciler Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’e teşekkürlerini iletti.
“Öğrencilerimize Küçükte Olsa Bir Destek Olmak İstedik”
YKS sınavına girecek olan öğrencilere başarı ve tavsiyede bulunan Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “Şuan bir pandemi süreci yaşanıyor. Bu pandemi Türkiye’mizde 10 Martta görülmeye başlandı. O süreçten bu yana gençlerle alakalı bazı tedbirler alınmış oldu ve sokağa çıkma kısıtlamaları getirildi. Evlatlarımız takriben 2 ay boyunca tabiri caizse evlerinde hapis kaldılar.
Evlerinde kalan evlatlarımız zaman, zaman sorun ve sıkıntılar yaşadılar. Evde kaldıkları sürede uzaktan eğitim ile internet üzerinden aldılar. Bizlerde sınav öncesi onlara moral vermek ve onların psikolojilerine destek olmak amacıyla, ilçe milli eğitim müdürlüğü ile yapmış olduğumuz görüşme neticesinde küçükte olsa bir hediye takdim etmek istedik. Battalgazi belediyesi olarak yaklaşık 4 bin 500 öğrencimize isimlerinin yazılı olduğu powerbankları hediye ettik.”
“Bizim Görevimiz Gençliğimize Sahip Çıkmaktır”
Battalgazi Belediyesi olarak gençlere büyük önem verdiklerinin altını çizen Başkan Güder, “Biz göreve geldiğimizde gençliğin bizim için çok önemli olduğunu, gençlere gereken değeri vermemiz gerektiğini ve bu konuda üzerimize ne düşüyorsa yapacağımızı ifade etmiştik.
Battalgazi bölgesinde şuan Gençlik ve Spor Bakanlığımız ile birlikte yürüttüğümüz proje ile yüzlerce ve binlerce gencimizin aynı anda etkinlik yapabileceği bir alanı gençlik eğitim merkezi olarak gençlerimize kazandırıyoruz. Bunlardan bir tanesi Hanımınçiftliği mahallemizde. Şuan oradaki çalışmalarımız tamamlandı. Pandemi’den dolayı açılışını gerçekleştiremedik. Kısa sürede orayı gençliğimizi istifadesine sunacağız. Diğer binamız Orduzu merkezde olacak. Bu gençlik merkezlerini oluştururken özellikle taşrayı göz önüne almıştık.
Orduzu’da ki gençlik merkezi de kısa sürede temeli atılıp, kısa sürede binası tamamlanıp gençliğimizin istifadesine sunulacaktır. Biz yaşlılar ve orta yaşlılar olarak şunu ifade ediyoruz; gençliğimiz bizim geleceğimizdir. Geleceğimizi teminat altına almak için hepimizin görevi gençliğimize sahip çıkmaktır.
Battalgazi Belediyesi olarak biz her zaman gençliğimize sahip çıktık. Bundan sonra da ne yapmamız gerekiyorsa o adımları paydaşlarımızla birlikte atmaya hazırız. Biz gençliğimizin emrindeyiz” dedi.
 

Haber Merkezi

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN