Genel Başkan Şahin'den Anlamlı Ziyaret

Milli Beka Hareketi Genel Başkanı Murat Şahin Niğde'de kabri bulunan 15 Temmuz kahramanı şehit Ömer Halisdemir'in babası Hasan Halisdemir'i ziyaret etti.

PAYLAŞ
Malatya Sürmanşet -

Milli Beka Hareketi Genel Başkanı Murat Şahin Niğde’de kabri bulunan 15 Temmuz kahramanı şehit Ömer Halisdemir’in babası Hasan Halisdemir’i ziyaret etti.
15 Temmuz kahramanı şehit Ömer Halisdemir’in kabri başında kuran tilaveti okundu ve dualar edildi.
Genel Başkan Şahin yaptığı açıklamada: 15 Temmuz kahramanı şehit Ömer Halisdemir’in mezarı başındayız muhterem babası Hasan Halisdemir Amcamızla beraberiz ne mutlu ki böyle kahraman bir şehidin babası, ne mutlu ki Türkiye Cumhuriyetinde bu kutlu topraklarda rahatça basabilmemiz ve bu kutlu ülkemizde İlayi Kelimetullah yolunda bu kadar şehit ve şüheda vermiş dik duruşundan taviz vermemiş al üstüne al renk vermiş Ay Yıldızlı Bayrağımızı ilelebet gökyüzünde dalgalanmasını nasip eden Şehitlerimizi saygı ve sevgiyle yad ediyoruz. Böyle  Babalarımızın Ellerinden Öpüyoruz.
Biz büyük Türk Milletinin Şanlı Evlatları Olarak Hasan Halisdemir amcamız gibi Şehir Babaların ve yakınlarında evlatlarıyız, kardeşleriyiz onlar için kapılarında köle olmak için bekliyoruz. Dedi
Genel Başkan Şahin; 15 Temmuz kahramanı şehit Ömer Halisdemir’in babası Hasan Halisdemir amcamızın hayır duasını aldık.

Haber Merkezi

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN