Gelecek Partisi Yeşilyurt İlçe Kongresinde Sıtkı Zafer Doğan Güven Tazeledi!

Gelecek Partisi Yeşilyurt İlçe Kongresinde Sıtkı Zafer Doğan Güven Tazeledi!

PAYLAŞ

Gelecek Partisi Yeşilyurt İlçe 1 Olağan Kongresi delegelerin katılıyla yapıldı. Tek liste ile gidilen seçimde mevcut başkan Sıtkı Zafer Doğan güven tazeledi.

Öz Çağrı Düğün Sarayında gerçekleştirilen Gelecek Partisi Yeşilyurt 1. Olağan İlçe Kongresine Gelecek Partisi Malatya İl Başkanı Mehmet Koç, İyi Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Memet Özcan, BBP Partisi Yeşilyurt İlçe Başkanı Ercan Altunkaya, Çelikhan İlçe Başkanı Mehmet Parlak, Kale İlçe Başkanı Nihat Koca, Battalgazi İlçe Başkanı Sami Daşkıran, Yazıhan İlçe Başkanı Mehmet Kıroğlu Gelecek Partisi Malatya İl yönetimi ve delegeler katıldı.

Pandemi Kuralları çerçevesinde maske ve sosyal mesafeye dikkat edilerek yapılan kongrede divan Başkanlığına Sami Daşkıran, Katip Üyeliklere Osman Bereket, Mehmet Yağmur, ve Abuzer Kutsal oy birliğiyle seçildiler.
Saygı duruşu ve İstiklal marşından sonra Faaliyet raporunu okuyan Önder Çekmegeli " Genel Başkanımız Sayın Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu tarafından 12 Aralık 2019 tarihinde kurulan Gelecek Partisinin Milletimize, Devletimize Güven huzur ve Adalet getirmesi temennisi ile faaliyet raporunu siz değerli hazirunla paylaşmak istiyorum.

6 Mart tarihinde Gelecek partisi Malatya il başkanlığına atanan Mehmet Koç başkanımız ile gelecek partisinin Malatya'daki siyasi oluşumu başlamış bulunmaktadır. Partimizin Kuruluş aşaması pandemi sürecine denk gelmesine rağmen Gelecek Partisi Battalgazi İlçe Yönetim kurulu listesini tamamlamış olup siz değerli haziruna arz ederim. "

Gelecek Partisi Malatya İl Başkanı Mehmet Koç ise " Ülke olarak çok zor bir süreçten geçtiğimiz herkesin malumu. Ekonominin çöküşü, gelir dağılımındaki adaletsizlik, Dış politikadaki sürüklenme, yolsuzluklar, Ahlaki çürüme, Kifayetsiz muhterislerin ülkenin kaderinde söz sahibi olmaları ülkeyi adeta yönetilemez hale getirmiş, büyük bir felakete sürüklemiştir.

Sizler bu korku imparatorluğuna teslim olmadan adım attınız. Ses verdiniz, sesimize ses katarak felakete doğru sürüklenen ülkeyi ve insanlarımızı kurtarmak adına adeta bir çığlık oldunuz. Her biriniz elinizdeki fenerle ülkemizin üzerine çökmüş olan bu zifiri karanlığı dağıtmak için yola çıktınız. Çıktığınız bu yolda karanlığa teslim olmadığınız için sizlere müteşekkirim.

Yola ilk çıktığımızda bu düzeyde bir destek göreceğimizi ben de düşünmemiştim. Ancak Allah'a Hamdolsun'ki yaşadığımız salgın sürecine rağmen çıktığımız bu yolda çok kısa sürede yüzlerce, binlerce kişi bize yoldaşlık etti. Arkadaşlarımızın özverileri sayesinde kısa sürede il ve ilçe teşkilatlarımızı kurduk.

Çıktığımız bu yolda hiç durmayacağız. daima yürüyeceğiz. Kapı Kapı dolaşacağız. ziyaret etmediğimiz ev, selam vermediğimiz bir vatandaş, dokunmadığımız bir gönül, fethetmediğimiz bir kalp kalmayacak. Kimseyi ötekileştirmeyeceğiz. Malatya'nın geleceğine sahip çıkacağı inancıyla hepinize teşekkür ederim. Olağan Kongrede seçilecek arkadaşları tebrik eder ve başarılar dilerim. "


Gelecek Partisi Yeşilyurt İlçe Başkanı Sıtkı Zafer Doğan ise " 1981 Malatya doğumluyum. İlk, Orta ve Lise eğitimim Malatya'da Lisans ve Yüksek Lisans Yıldız Teknik üniversitesinde Bilgisayar müh. bölümünde tamamladım.

2015 yılında Doktore eğitime İstanbul Teknik üniversitesinde başladım. Tez çalışmalarım devam ediyor. 2007 yılında öğretim görevlisi olarak çalışma hayatına başladım. Sırasıyla uzman öğretim görevlisi, Daire Başkanı, ve koordinatörlük görevlerini ifa ettim.

Bu süre içerisinde Tübitak kalkınma Bakanlığı ve AB Projelerinin yürütücülüğü görevlerinde bulundum.

Uluslar arası yabancı dildeki ilk akademik yayınımı Cerrahpaşa Tıp Fakültesi ile yaptım. Eğitim ve çalışma hayatım boyunca bir çok STK da gönüllü olarak görev yaptım. Eğitimim ve çalışma hayatımda İngiltere, Afrika, Çin, Rusya, Azerbaycan, İran ve Kıbrıs ta uzun süre çalışmalarda bulundum.

2010 yılında 3 akademisyen çalışma arkadaşım ile Tübitak genç girişimciler programı ile ticari hayatıma başladım. Şu anda Rusya, İstanbul, Ankara ve Mersin de ofislerimiz bulunan DSZ Mühendislik ve yatırım şirketinin yönetim kurulu başkanlığını yürütmekteyim.

Yine görevlendirme alarak İnönü Üniversitesi Teknokent A. Ş. nin yönetim kurulu üyeliği görevini devam ettirmekteyim. Evli ve iyi derecede ingilizce bilmekteyim. 62-63-64 Hükümetin Başbakanı Sayın Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu hocamızın liderliğinde kurulan Gelecek Partisinin 1. Yeşilyurt ilçe Kongresine hoş geldiniz.

Gelecek Partisi Yeşilyurt İlçe Başkanlığına aday olarak huzurunuza çıktım. Öncelikle kendimi tanıtayım dedim. Hepiniz kongremize hoşgeldiniz " dedi.

Tek liste ile gidilen Gelecek Partisi 1 Olağan ilçe Kongresinde mevcut başkan Sami Daşkıran 85 delegenin oy kullanan 43 kişinin tamamının oyunu alarak güven tazeledi.

Gelecek Partisi Yeşilyurt İlçe Yönetim Kurul Listesi Asil;

Sıtkı Zafer Doğan ( İlçe Başkanı )
Mehmet Fatih Tahtalı
Temur Erhan Demir
Serdar Karaçay
Özcan Apaydın
Murat Akın
Mehmet Pozan
Hakan Yetiş
Lütfi Dursun
Muhammet Furkan Demircan
Ferhat Alaca
Mendüh Sar
Bilal Yeleşbahçe
Suat Karahan
Önder Çekmegeli

Bülten

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN