Gelecek Partisi Malatya İl Başkanlığına Güçlü isim Ahmet Ercan Uçkan Atandı

Gelecek Partisi Malatya İl Başkanı Av. Raşit Alaca Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu tarafından bizzat görevden alınırken yerine ise Malatya'nın önemli isimlerinden siyasetçi Ahmet Ercan Uçkan getirildi.

PAYLAŞ
Malatya Sürmanşet - Malatya Sürmanşet

Uzun bir süredir Malatya Gündemini meşgul eden ve Alaca İnşaat Mağdurları olarak kamuoyunda bilinen mağdurların serzenişleri Malatya Gelecek Partisinde sıkıntıya neden olmuş ve Genel merkeze kadar konu intikal etmişti. 

 

       Gelecek Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu İl Başkanı Av. Raşit Alaca’nın yerine deneyimli siyasetçi Malatya’da her kesimin tanıdığı siyasetçi Ahmet Ercan Uçkan’ı genel merkez’e çağırarak görevi bizzat tevdi ederek yetki belgesini verdi. 

 

       Genel Merkez tarafından yetki belgesi verilen Ahmet Ercan Uçkan’ın atanması Malatya Kamuoyunda memnuniyetle karşılanırken yeni başkan Ercan uçkan’ın Malatya İl ve Kadın kollarında büyük bir değişikliğe gideceği şimdiden kamuoyunda konuşulurken kabul gören isimlerle yol yürüyeceği bekleniyor. 

 

       Gelecek Partisi Genel Merkezine bizzat çağrılarak görevi Genel Başkan Prof. DDr. Ahmet Davutoğlu’ndan alan Ahmet Ercan Uçkan’a genel başkan imzalı “ Tüzüğün 26 Maddesi gereğince Gelecek Partisi Genel Merkez yönetim kurulunun vermiş olduğu 10.11.2020 tarih ve 18 sayılı karara istinaden Sayın Ahmet Ercan Uçkan Malatya İl Başkanlığı için yetkilendirilmiştir “ yazılı yetki belgesi verildi. 

 

        Eski il başkanı Mehmet Koç ise Adıyaman il koordinatörlüğüne getirildi

 Kayhan İNCEOĞLU

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN