ESKKK Başkanı Evren'den Türk Ocağı Başkanı Günata'ya Ahilik Kalemi

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı, Ankara TESKOMB Denetim Kurulu üyesi Ali Evren Malatya'nın önemli kanaat önderlerinden Türk Ocağı Başkanı Nadir Günata'yı ziyaret ederek Ahilik Kalemi hediye etti.

PAYLAŞ
Malatya Sürmanşet - Malatya Sürmanşet

  ESKKK Başkanı Ali Evren Nadir Günata’nın Malatya’da önemli bir isim olduğunu belirterek” Türk Ocağı Malatya Şube Başkanı Sayın Nadir Günata’ya yapmış olduğum ziyarette 1991 yılından beri her zaman esnaf ve sanatkârlarımızın yanında olan,  Ahilik Törenlerinde  bulunan, İlimizin kanaat önderliğini yapan değerli başkanımıza 2021 yılının Ahilik Yılı olması münasebeti ile yapacağı çalışmalara imza atması içi Ahilik Kalemi takdim ettik” dedi.


        Türk Ocağı Malatya Şube Başkanı Nadir Günata ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek” Ali Evren başkanımız da bizler için çok kıymetli bir isim. Yıllardır Esnaf camiasına hizmet etmek için çalışan, Malatya’nın değerlerine sahip çıkan, Sadece esnafların değil, Malatya’nın büyüğü ağabeyi konumundaki Ali Evren başkanımızın ziyaretleri bizleri ziyadesiyle memnun etmiştir.


       Türk Ocağında misafir ettik. Kendilerine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Ahilik Kalemini bize uygun görmeleri de bizleri memnun etmiştir. “

 Kayhan İNCEOĞLU

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN