DEVA Partisi Battalgazi İlçe Kongresi Gerçekleştirildi

DEVA Partisi Battalgazi İlçe Kongresi Gerçekleştirildi

PAYLAŞ
Malatya Sürmanşet - Malatya Sürmanşet

DEVA Partisi Malatya Kongreleri devam ediyor. Deva Partisi Battalgazi İlçe Başkanlığı ilk kongresini gerçekleştirdi.

DEVA Partisi Malatya Kongreleri devam ediyor. Deva Partisi Battalgazi İlçe Başkanlığı ilk kongresini gerçekleştirdi.
Reyyan Düğün salonunda gerçekleştirilen kongreye Deva Partisi Merkez Kurucular Kurulu Üyesi Prof. Dr. İbrahim Gezer, Malatya Kurucu İl Başkanı Onur Güneş, Yeşilyurt İlçe Başkanı Mahmut Nurlan, Battalgazi İlçe Başkanı Göksel Atlı ve il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı.
Battalgazi Kurucu İlçe Başkanı Göksel Atlı’nın açılış konuşmasıyla başlayan kongrede, açılış konuşmasını müteakiben divanın oluşturulmasına geçildi. Yapılan oylamada Kongre Divan Başkanlığına Deva Partisi il Kurucular Kurulu üyesi Sinan Akıncı, divan üyeliklerine ise Elçin Haliloğlu,Mustafa Sönmez,Sibel Emen ve Sedat Gökalp seçildiler. Protokol konuşmalarının sonra ilçe yönetim kurulu asıl ve yedek üyelerinin seçimine geçildi. Yapılan seçimde
Battalgazi İlçe Başkanı Göksel Atlı teşekkür konuşmasında;

‘’Battalgazi gibi tarihi milattan çok önceye dayanan ve bu coğrafyada kurulan bir çok medeniyette önemli bir merkez olma hüviyetini her daim korumuş tarihiyle ışık saçan bir ilçemizde Battalgazimizde partimizi temsil etme imkanına layık görüp görev tevdi ettikleri için şahsım ve yönetim kurulum adına kongre üyesi arkadaşlarıma teşekkür etmek istiyorum.Teşkilatlanma yapısı sürecinde dikkatimi çeken en önemli şey halkımızın her partiye nasip olmayacak şekilde partimize büyük bir umut beslemiş olduğudur.
Bu umudu esnafımızın maziye ilişkin anlatımlarında, genç arkadaşlarımızın gözlerinde, bazen bir ilçe başkanımızın heyecan dolu sözlerinde bazende gazeteci arkadaşımın mısralarında gördüm. Ey parti mensubu kıymetli arkadaşlarım söz ettiğim umut ve heyecan açık bir şekilde ortaya koymaktadır ki, partimiz Türk siyasal yapısı içindeki herhangi bir parti değildir.
Bir umudu temsil etmektedir. Sizlerde bu umudun hem birer parçası hemde temsilcisisiniz. Bu büyük bir gurur kaynağı olduğu gibi hiç kuşkusuz daha büyük bir sorumluluğu da beraberinde getirmektedir. Teşkilat yapımızın bu sorumluluğu layıkıyla yerine getireceğinden hiçbir şüphem bulunmamaktadır.
Teşkilatımızın büyük bir motivasyonla azimle mevcut binleri on binler yüzbinler yaparak Malatya’mızın deva bulmasına katkı sunacağına yürekten inanıyorum.Bu aşamada kurucular kurulu kıymetli üyesi Prof. Dr.Sayın İbrahim Gezer hocamıza ve ekip arkadaşları olan il başkanımız sayın Onur Güneş ve il yönetim kurulunda yer alan Yasin Alkan Sinan Akıncı , Mehmet Emin Paşahan ve Elçin Haliloğlu ve tüm arkadaşlarıma teşekkür etmek istiyorum ‘’

Battalgazi İlçe Kongresinde Yönetim Kurulu Asil Şu isimlerden Oluştu;

1- Göksel Atlı ( Başkan )

2- Ahmet Memiş

3- Ahmet Memiş

4- Zuhal Akdağ

5- Ahmet Mete Kocamaz

6- Duygu Karayiğit

7- Bayram Güneş

8- Sabri Sevinç

9- Ayşe Uzun

10- Mehmet Necip Yatar

11- Sedat Gökalp

12- Şenay Korkmaz

13- Recep Boğa

14- Nurhayat Özer

15- Nurullah Atalan

16- Mustafa Sönmez

17- Betül Yiğit

18- Ali Furkan Özpolat

19- Mehmet Hakan Karadayı

20- Mehmet Karadeniz

21- Hilal Özbey

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN