CHP Malatya Sokak Sokak Maske Dağıttı

Koronavirüsü ile mücadele kapsamında birinci derece önem taşıyan maske CHP Malatya İl örgütü tarafından dağıtılmaya devam ediyor.

PAYLAŞ
Malatya Sürmanşet - Malatya Sürmanşet

Koronavirüsü ile mücadele kapsamında birinci derece önem taşıyan maske CHP Malatya İl örgütü tarafından dağıtılmaya devam ediyor.
Salgının yayılmasını önlemek adına Malatya ilçeleri ve şehir merkezinde faal olan esnafa maske dağıtımı yapan Cumhuriyet Halk Partisi Malatya İl Başkanlığı bu kez de cadde cadde, sokak sokak maske dağıttı.
İl başkanı Enver Kiraz başta olmak üzere yönetim kurulu üyelerinin de katılımıyla Malatya sokaklarında vatandaşa, esnafa ve sürücülere maske dağıtıldı.  Sosyal mesafe kuralları dikkate alınarak yapılan dağıtım sonrası açıklama yapan il başkanı Kiraz “ tüm dünyada binlerce can alan koronavirüs salgınıyla Türkiye olarak tam iki aydır mücadele ediyoruz. Cumhuriyet Halk Partisi ülke genelinde vatandaşın mağduriyetine gidermek adına önemli adımlar atmıştır. Biz de Malatya örgütü olarak elimizden geleni fazlasıyla yapmaya,  vatandaşımızın yanında olmaya gayret gösterdik göstermeye devam edeceğiz. Devletin yüzüne gözüne bulaştırdığı maske dağıtımını il ve ilçe örgütlerinin gayretleriyle yeri geldi kapı kapı gezerek yaptık. Esnafın yaşadığı maddi sıkıntıyı sık sık gündeme getirerek sosyal medya aracılığıyla da kampanya başlatıp mağduriyetlerinin giderilmesi için öncü olduk. Aynı desteği Malatya çiftçisi ve gözü içinde planlayarak harekete geçtik. Salgın kapsamında yapmış olduğumuz çalışmalarda destek olan yönetim kurulu üyelerime, çalışma arkadaşlarımıza ve partililerimize teşekkür ediyor, maske dağıtımımızın ilerleyen günlerde de devam edeceğini belirtmek istiyorum.” Dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN