Bursa Malatya Darendeliler Kültür ve Yardımlaşma Derneğinden Aşure İkramı

Malatya ve Darendeli girişimcilerin Bursa'daki sesi olmak ve Malatya'yı tanıtmak için çalışmalarını devam ettiren Bursa Malatya Darendeliler Kültür ve Yardımlaşma Derneği sosyal sorumluluk etkinlikleri çerçevesinde Türk geleneklerini de yaşatmaya devam ediyor.

PAYLAŞ
Malatya Sürmanşet - Malatya Sürmanşet

 Bursa Malatya Darendeliler Kültür ve Yardımlaşma Derneği muharrem ayı nedeniyle Bursa Ulu Cami’de Cuma namazı çıkışı cemaate aşure dağıttı. Bursa Ulu Cami Cuma namazı çıkışında aşure dağıtımı gerçekleştirdiklerini söyleyen Bursa Malatya Darendeliler Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Ali Bozkurt: ” Cuma Namazı çıkışı aşure ikramında bulunduk.

Bilindiği üzere aşure, toplumumuzda dayanışmanın önemini gösteren en belirgin simgelerden biri. Herkesin muharrem ayını gönülden kutluyorum. Bu ayın manevi değerini hiçbir zaman unutmayacağız ve geleneklerimizi sürdürmeye devam edeceğiz” dedi.

       Etkinliğe geçmiş dönem Başbakan Yardımcısı TBMM İnsan Hakları Komisyonu Başkanı ve Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu, Bursa Milletvekili Osman Mesten, Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ahmet Yıldız ile siyasi parti temsilcileri katılım göstererek vatandaşlara aşure dağıttı.

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN