BİMYAD'tan ESKKK Başkanı Ali Evren'e Hayırlı Olsun Ziyareti

Kısa adı BİMYAD olan Basın İnternet Medya Yayıncılar Derneği Genel Başkanı Selim Apohan Malatya Esnaf ve San. Kredi Kefalet Kooperatif Başkanlığında güven Tazeleyen Ali Evren'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

PAYLAŞ
Malatya Sürmanşet - Malatya Sürmanşet

Kısa adı BİMYAD olan Basın İnternet Medya Yayıncılar Derneği Genel Başkanı Selim Apohan Malatya Esnaf ve San. Kredi Kefalet Kooperatif Başkanlığında güven Tazeleyen Ali Evren’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Hafta sonu gerçekleştirilen 2020 Yılı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Olağan genel kurulunda Esnafların tümünün oyunu alarak güven tazeleyen Başkan Ali Evren ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek” Hafta sonu Olağan genel kurulumuzu gerçekleştirdik.

Çok güzel bir kongre süreci yaşadık. Esnaflarımızın göstermiş olduğu teveccüh ile verdikleri güvenoyu sonucunda 3 yıl daha görevimizin başında esnaf camiamıza hizmet edeceğiz. Buradan sizlerin aracılığla Esnaflarımıza teşekkür ediyorum.

Basın’ın üstlenfiiği görev nedeniyle her geçen gün önemi daha da artmaktadır. Özellikle Dijital çağ dediğimiz gününmüzde İnternet haberciliği çok ilerlemiş vaziyette. İnsanların anında haberlere ulaşması İnternet haber sitelerinin sayesinde oluyor. Cep telefonlarından tutun da Elektronik cihazlarla anında Haberlere ulaşabiliyoruz.

BİMYAD olarak sizlerde bu önemli Dijital Habercilikteki değişimde kendinizi hazırlamışsınız sizleri tebrik ediyorum. Basın ne kadar Maddi olarak desteklenirse Tarafsızlık ilkesine de o kadar uyar diye düşünüyorum. İşini hakkıyla yapan tarafsız objektif yayın yapan Haber siteleri ve gazeteciler de desteklenmelidir.

Bimyad Genel Başkanı Selim Apohan ve Gazeteci Resul Özbey’in nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.”

BİMYAD genel Başkanı Selim Apohan ise” Malatya’mızın Önemli Esnaf Kuruluşumuzdan Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi hafta sonu bir kongre süreci yaşadı. Tek liste ile gidilen seçimde Malatya’mızın önemli isimlerinden Ağabeyimiz Ali Evren Başkanımız yeniden güven tazeledi.

Burada Kazanan Esnaf camiası ve Malatya’mız oldu. Sayın Başkanımızın çalışmalarını yakınen bilenlerdeniz. Esnaflarımız için nasıl mücadeleler verdiğini çok iyi biliyor ve çoğu zaman haberlerini yapıyoruz.

Dijital çağa ayak uydurmak için bizlerde İnternet medyasında yerimizi aldık. Genel merkezimizi Malatya yaparak derneğimizin faaliyetlerine hız verdik. Su an onlarca haber sitesi bizlerin üyesi ve Haber sitelerine Genel merkez olarak bir çatı altında toplayıp teknik konularda hizmet veriyoruz. Sorun ve sıkıntılarını çözüm aşamasında gerekli mercilere iletiyoruz. Tarafsız ve objektif habercilik nasıl olur bunların eğitimiyle uğraşıyoruz.

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatif Başkanımız Ali Evren’e Şahsım ve yönetim kurulum adına hayırlı olsun diyor, bbaşarılarının devamını diliyorum. “

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN