Bayern Münih 8 golle tur atladı

UEFA Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final maçında Bayern Münih, Barcelona'yı 8-2'lik farklı skorla mağlup ederek tur atladı.

PAYLAŞ
Malatya Sürmanşet - Malatya Sürmanşet

UEFA Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final maçında Bayern Münih, Barcelona’yı 8-2’lik farklı skorla mağlup ederek tur atladı.

UEFA Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final maçında Barcelona ile Bayern Münih karşı karşıya geldi. Estadio da Luz’da oynanan maçı Slovenyalı hakem üçlüsü Damir Skomina, Jure Praprotnik ve Robert Vukan yönetti.

Bol gollü geçen karşılaşma hızlı başladı. Henüz 4. dakikada Robert Lewandowski’nin asistinde Thomas Müller ağları sarsarak Bayern Münih’i 1-0 öne geçirdi. Fakat Alman ekibinin üstünlüğü uzun sürmedi. Eşitliği getiren gol ise tekrar Bayern Münih’den geldi. David Alaba’nın 7. dakikada kendi kalesine attığı golle durum 1-1 oldu. Eşitliğin ardından ise Bayern Münih adeta gol oldu yağdı. Arka arkaya ataklar Barcelona kalesine yüklenen Alman ekibi, 21. dakikada Ivan Perisic, 27. dakikada Serge Gnabry ve 31. dakikada Thomas Müller’in golleri ile durumu 4-1 yaptı. Farkı açmanın verdiği rahatlıkla Bayern Münih, daha da bastırsa da devre 4-1’lik skorla sona erdi.

İkinci yarının başlarında Suarez ile farkı azaltan Barcelona (2-4), yarı final için biraz umut kazansa da Alman ekibi 63. dakikada Joshua Kimmich’in golü ile farkı tekrar açtı. (2-5) Son dakikaya kadar baskısını sürdüren Bayern Münih, 82. dakikada Robert Lewandowski’nin golü ile durumu 6-2’ye getirdi. Gollerin ardı arkasını kesmeyen Bayern, 87. dakikada Philippe Coutinho ile skoru 7-2 yaparken, hemen ardından 89. dakikada bir kez daha ağları sarsan Coutinho, durumu 8-2’ye getirdi.

Bayern Münih 8-2’lik farklı skorla UEFA Şampiyonlar Ligi’nde yarı finale yükseldi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN