Başkan Zafer'den Çalışan Gazeteciler Günü Kutlama Mesajı

Milli Beka Hareketi Doğu Anadolu Bölge ve Malatya İl Başkanı Mehmet Zafer, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününü kutladı.

PAYLAŞ
Malatya Sürmanşet -

Milli Beka Hareketi Doğu Anadolu Bölge ve Malatya İl Başkanı Mehmet Zafer, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününü kutladı.

Başkan Zafer, gazetecilik mesleğinin önemine vurgu yaparak Malatya’da ve tüm ülkede görev yapan gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününü kutladı.

Kutsal bir görev üstlenen basın çalışanlarının, görevlerini icra ederken birçok zorlukla karşılaştıklarını ifade eden Başkan Zafer, mesajında şu açıklamalarda bulundu: “Halkın, tarafsız, doğru, ilkeli ve eksiksiz haber akışıyla bilgilendirilmesi, şeffaf ve demokratik toplum olmanın başlıca şartlarından biridir.
Günümüzde teknolojinin gelişmesi ile birlikte, yazılı ve görsel basının etki alanını da hızla genişletmiş, kamuoyunun bilgilenme imkânlarının artmasını da aynı oranda artırmıştır.

Dünyadaki gelişmeler hakkında bilgi sahibi olmamızı sağlayan basın mensuplarımızın yanı sıra yerel bazda çalışan basınımız da İlimiz ve ilçemizdeki gelişmeler hususunda halkımızı bilgilendirmektedir. Malatya’mızın kültürel ve sosyal gelişiminde büyük bir rol oynamaktadır.

Bu yönüyle basın, toplumun bilgilendirilmesinden ziyade kentlerin gelişiminde de önemli bir katkı sağlamaktadır. İlkeli, tarafsız, sorumlu gazetecilik anlayışı çerçevesinde görevlerini başarıyla yürüten tüm basın çalışanlarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyorum” Dedi

Haber Merkezi

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN