Başkan Zafer'den 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı

Milli Beka Hareketi Doğu Anadolu Bölge ve Malatya İl Başkanı Mehmet Zafer, Cumhuriyet'in ilanının 96. Yıldönümü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

PAYLAŞ
Malatya Sürmanşet - Malatya Sürmanşet

Milli Beka Hareketi Doğu Anadolu Bölge ve Malatya İl Başkanı Mehmet Zafer, Cumhuriyet’in ilanının 96. Yıldönümü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.
Başkan Zafer, mesajında, “Cumhuriyetin ilanı, kurtuluş mücadelesinin askeri ve siyasi alanda zafer ile taçlanmasının bir neticesidir. Cumhuriyetimizi ayakta tutan tek kuvvet hiç şüphesiz ki aziz milletin kendisidir. Büyük Türk Milleti, cumhuriyet rejimi ile kazandığı değerleri, toplum hayatımızın vazgeçilmez unsuru olarak benimsemiş, karşılaştığı sorunları cumhuriyete olan bağlılığı sayesinde birlik ve beraberliğinden ödün vermeden aşmayı bilmiştir. Cumhuriyetimizin kuruluşunun 96. yıl dönümünde Türkiye Cumhuriyeti Devletinin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, silah arkadaşları, dökülen kanlarıyla bu toprakları bizlere vatan yapan, vatanımızın bölünmez bütünlüğü için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, kahraman gazilerimize en derin şükranlarımı sunuyorum. Milletimizin ve tüm hemşerilerimin Cumhuriyet Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum” ifadelerine yer verdi.

Haber Merkezi

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN