Başkan Zafer'den Kadir Gecesi Mesajı

Uluslararası Diriliş Hareketi Genelbaşkanı Mehmet Zafer, Kadir Gecesi münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

PAYLAŞ
Malatya Sürmanşet - Malatya Sürmanşet

Uluslararası Diriliş Hareketi Genelbaşkanı Mehmet Zafer, Kadir Gecesi münasebetiyle bir mesaj yayımladı. 
Başkan Zafer yayımladığı mesajda: Kadir gecesi, Yüce Mevlânın bizlere kutsal kitabımızda özellikle bildirdiği bir rahmettir. Bizler ne kadar günahkar olursak olalım, biliyoruz ki af kapısı her zaman açıktır; yeter ki o af kapısından girmeyi isteyelim ve kapıya yönelelim. 
Kainatı ve içindekileri yaratan Yüce Allah , hiç bir şeyi gayesiz yaratmamıştır. Musibetleri yaratırken bile sabredenlere müjdeler sunmuş ve sabrın sonunda sayısız ecirler yaratmıştır. Bizlere düşen ise başımıza gelen her şeyin Allah'tan olduğuna inanmak ve tam bir ihlasla O'na yönelmektir. Allah'ın izni olmadan bizlere ne bir iyilik ne de bir kötülük ulaşır, her şey O'nun izniyledir .
Biz buna iman etmiş bir ümmetiz, bizleri Rahmet Peygamberi Hz. Muhammed Aleyhisselam'a ümmet olarak yaratmayı nasip eden Allah'a,sırf bunun için bize verdiği ömrü şükür ve ibadetle geçirsek yine de kâfi gelmeyecektir. Bunu biliyoruz, ancak Allah'ın rahmetinin sonunun olmadığını da biliyoruz. 
Kadir gecesini bir dönüm noktası olarak alıp, geçmişteki bütün hatalarımızdan sıyrılalım . 
Bu vesileyle öncelikle bütün şehitlerimizi ve ahirete irtihal etmiş kahraman gazilerimizi rahmetle yâd ediyor ve mübarek Kadir Gecemizi tebrik ediyorum.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN