Başkan Yıldırım'dan Büyükşehir Belediyesine Hodri Meydan!

Başkan Yıldırım'dan Büyükşehir Belediyesine Hodri Meydan!

PAYLAŞ
Malatya Sürmanşet - Malatya Sürmanşet

Yeniden Refah Partisi Malatya İl Başkanı Bilal Yıldırım, Türkiye'deki bazı belediye başkanlarının Su İndirimi Kampanyasına Malatya Büyükşehir Belediyesi'ni de davet etti. Yıldırım açıklamasında şunları kaydetti;

  "Ülkemizde bazı belediye başkanları ekonomik sıkıntıların ve virüs olaylarının baş gösterdiği bu günlerde halkı rahatlatmak ve halkın yanında olduklarını göstermek için Su İndirimi Kampanyası başlattı. Bunlardan ilki Nevşehir Belediyesinden geldi. Belediye başkanı yaptığı açıklamada suya %15 indirim yaptığını duyurdu ve komşu il olan Niğde belediye başkanına çağrıda bulundu. Çağrıya yanıt veren belediye başkanı ise suya %25 indirim yaptı.

         Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı " Hava Soğuk. Isınmadan dolayı giderlerimiz fazla. Dostlar, her durumda elimizden geldiğince yanınızdayız. İlk faturadan itibaren geçerli olmak üzere son cemre toprağa düştüğü ay dahil su faturalarınıza %15 indirim yaptık dedi ve komşu il başkanına çağrıda bulundu. Niğde belediye başkanı Emrah Özdemir de çağrıya; "Güzelliklerde yarışmaya tabiki varız diyerek son cemre toprağa düşene kadar yüzde 25 indirim kararı aldı. "

         Şimdi bizler de buradan Sayın Büyükşehir Belediye başkanımıza çağrıda bulunuyoruz. Haydi göster babayiğitliğini başkanım. O seni sokakta görüp bakın başkan geliyor diyip sizin yanınıza gelen, sizi çok seven Malatya halkına jest yapmanızı bekliyoruz. 

         Bu soğuk gün ve gecelerde  içimizi ısıtacak böyle güzel haberleri bekliyoruz. Birlik ve beraberliğimizi zor günde bir arada olduğumuzu, halkımıza karşı yapacağımız su indirimi ile pekiştirebiliriz. Bu su indirimi ile gönüllere su serpelim. Bu soğuk havalarda ısınma giderleri fazla olan halkımıza, faturalarını ödeyemeyen, yüksek su faturası gelen haneleri bu haberle ısıtalım. 
Güzelliklerde yarışalım. 

        Geçtiğimiz günlerde CNN Türk'te programa katılan başkan Malatya halkının kendisini çok sevdiğini belirtmişti. Bu sevginin bir karşılığı olmalı. Niğde Belediyesi %25 indirim yapmış. Sayın Gürkan'dan ise bizler %30 indirim yapmasını bekliyoruz. Eğer başkan Gürkan bizim bu çağırmıza cevap verir ve bu indirimi yaparsa geçtiğimiz aylardaki %20 su zammını da unutturur. 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN