Başkan Samanlı Uygulama Noktalarını Ziyaret Etti

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı Türk Polis Teşkilatının 175. Kuruluş yıl dönümünü dolayısıyla uygulama ve konrol noktalarındaki polislerle bir araya gelerek Polis Haftasını kutladı.

PAYLAŞ
Malatya Sürmanşet - Malatya Sürmanşet

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı  Türk Polis Teşkilatının 175. Kuruluş yıl dönümünü dolayısıyla uygulama ve konrol noktalarındaki polislerle bir araya gelerek Polis Haftasını kutladı. 

İlk olarak Elazığ-Malatya yolu üzerindeki polis kontrol noktasını ziyaret eden Mesut Samanlı burada görevi başında olan emniyet mensuplarıyla sohbet ederek tatlı ikram etti. 
Burada bir açıklama yapan Başkan Samanlı,
"Vatanımızın ve Milletimizin güvenliği  için geçirmekte olduğumuz bu zor günlerde ülkemizin ve ilimizin her bir köşesinde fedakârca mücadele eden emniyet mensuplarımızın Polis Haftasını kutluyorum" ifadelerini kullandı.
Başkan Samanlı daha sonra Ankara-Malatya kara yolu, Tavşantepe, Çelikhan-Gündüzbey ve Yazıhan -Malatya karayolu üzerinde bulunan polis noktalarını da ziyaret edip  buralarda görevli olan polis memurlarının da Polis Haftalarını kutlayarak tatlı ikramında bulundu.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN