Başkan Maskar'dan ' Akçadağ'da Adalet Yerini Buldu' Mesajı

Akçadağ İlçesinde Ocak 2021 tarihinde meydana gelen bir garip olayda Malatya'nın önemli sivil toplum kuruluşlarından ve Akçadağ ilçesinin tek Derneği Akçadağ Dayanışma Derneğinin Pandemi döneminde ihtiyaç sahibi ailelere gıda ve giyecek yardımını ulaştırırken Akçadağ Kaymakamlığı tarafından yazılan idari para cezaları yargıdan döndü.

PAYLAŞ
Malatya Sürmanşet - Malatya Sürmanşet

İlçede büyük tepki çeken ve önemli gündem olan Akçadağ Kaymakamlığının yazdığı idari para cezasında yazılanların bir ismin mahalle muhtarı, bir ismin SYDV Yetkilisi olması ise ve sadece sosyal medya hesabında paylaşılan bir resim üzerinden talimatla yazılması ise Akçadağ ilçesinde cezaların adrese teslim cezaları gündeme getirmişti. 


      Kim veya kimler tarafından Akçadağ Kaymakamlığına şikâyet edildiği bilinmeyen olayda Akçadağ Dayanışma Derneği Başkanı Murat Maskar, Çukurdere Mahalle Muhtarı Fatih Mehmet Gönültaş ve Yönetici Deniz Şahin’in itirazları Sulh Ceza Mahkemesi tarafından yapılan incelemeler sonucu“ İdari Yaptırım Kararının Kaldırılmasına Karar Verilmiştir” kararıyla sonlandığı belirtildi.  


         AKÇADAĞDER Başkanı Murat Maskar Sosyal medya hesabından duyurduğu kararda Kamuoyunu Bilgilendirme Amaçlı “ Adalet Yerini Buldu” başlıklı mesajı paylaştı. Paylaşılan mesaj şu şekilde; 


KAMOYUNU BİLGİLENDİRME AMAÇLI


ADALET YERİNİ BULDU.


31.01.2021 tarihli ilcemizde ihtiyaç sahibi ailelere Derneğimizin yardım çalışmaları sonucu yapılan şikayet üzere Akçadağ Kaymakamlığı tarafında yazılan idari para cezasına itirazımız Sulh Ceza mahkemesi tarafinda incelenip niyetimizin halis olduğu görülmüş ve İDARİ YAPTIRIM KARARININ KALDIRILMASINA KARAR VERILMİŞTİR.


AKÇADAĞDER yönetimi olarak Mülkün temeli olan  Adalete güvenimizi hiç bir zaman yitirmedik ve haklı davamazda sonuca ulaştık bu  süreçte bizi yanlız bırakmayan tüm gönül dostlarıma şahsım ve yönetimim adına teşekkür ederim..” dedi. 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN