Başkan Kiraz'dan Ramazan Bayramı Mesajı

Başkan Kiraz'dan Ramazan Bayramı Mesajı

PAYLAŞ
Malatya Sürmanşet - Malatya Sürmanşet

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)  Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, vatandaşların Ramazan Bayramı’nı kutlayarak, “Bayramın; salgının son bulduğu, herkesin sağlıklı, mutlu ve huzurlu olduğu bir dönem olmasını diliyorum” dedi. 
RAMAZAN’DA MİLLETVEKİLİMİZ AĞBABA’NIN BÜYÜK KATKILARIYLA İHTİYAÇ SAHİBİ AİLELERİN YANINDA OLDUK
Kiraz, Ramazan ayı boyunca CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba’nın büyük katkılarıyla, Genel Merkezimiz ve belediyelerimizin destekleriyle Malatya’da 5 binin üzerinde yoksul aileye gıda yardımında bulunduklarını açıkladı.
Kiraz, başta Malatyalılar olmak üzere bütün vatandaşların Ramazan Bayramı’nı kutladı. 
Ramazan Bayramı’nı geçen yıl olduğu gibi bu yılda buruk geçirdiklerini dile getiren Kiraz, “Yüz yüze bayramlaşmalarımızı bu yılda gerçekleştiremiyoruz. Bir salgınla mücadele ediyoruz. Bu salgınla mücadele ülkemizde gecikti bunun acısını çekiyor ve sonuçlarını bütün ülke yaşıyor. Bunun sonuçları bayrama da önemli ölçüde yansıdı” dedi.  Kiraz, pandeminin geçtiği, salgının son bulduğu, herkesin sağlıklı, mutlu ve huzurlu olduğu bir dönemi dileyerek, şunları söyledi: “Herkesin ekonomisinin düzeldiği; yoksulluk, açlık ve sefaletin ortadan kalktığı, herkesin gerçekten gelir dağılımında eşit pay aldığı, herkesin hak ve hukukun korunduğu günler olmasını diliyorum. Ramazan Bayramı’nın da bu saydığımız şeylere vesile olmasını temenni ediyorum.”
Ramazan ayı içerisinde vatandaşların zor günler geçirdiklerine dikkat çeken Kiraz, “Tam kapanma döneminde birçok esnafımız, hem kapanma olması hem de destek verilmemesi nedeniyle önemli sıkıntılar yaşadı. Birçok vatandaşımız işini kaybetti. Zorlu bir Ramazan sürecini geride bıraktık. Ramazan Bayramı’nı yaşıyoruz ama Ramazan ayındaki bu zorlu süreci aşmak için Cumhuriyet Halk Partisi olarak her yıl olduğu gibi elimizden gelen her türlü katkıyı sunduk. Ramazan ayı boyunca CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba’nın büyük katkılarıyla, Genel Merkezimiz ve belediyelerimizin destekleriyle Malatya’da 5 binin üzerinde yoksul aileye gıda yardımında bulunduk. Bu önemli bir rakam biz şuanda iktidar değiliz ama bu yardımları ihtiyaç sahibi ailelerimize ulaştırdık. İl örgütümüz, ilçe başkanlarımız ve yöneticilerimiz eliyle yardımların Malatyalılara ulaşmasını sağlayan CHP Genel Başkan Yardımcımız ve Malatya Milletvekilimiz Veli Ağbaba’ya teşekkür ediyoruz. Genel Merkezimiz ve Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’da özellikle pandemiyi de göz önünde bulundurarak, önemli destekler verdi. Birçok büyükşehir belediyemizde imkânlarını sundular, katkıda bulundular. Bu noktada yardımların ulaştırılmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu. 
Kiraz,  il örgütü olarak zor günlerde ve şartlarda ihtiyaç sahiplerinin yanında olduklarını kaydederek, gıda yardımlarını gerekli yerlere en hızlı şekilde ulaştırdıklarını belirtti. İl örgütü, ilçe teşkilatları, parti yönetimi, kadın ve gençlik kollarına bu noktada yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür eden Kiraz, parti olarak her zaman mazlumun, mağdurun v

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN