Başkan İlhan'dan Berat Kandili Mesajı

MHP(Milliyetçi Hareket Partisi) Battalgazi İlçe Başkanı İlhan İlhan, Berat Kandili dolayısıyla Bir Mesaj Yayımladı.

PAYLAŞ
Malatya Sürmanşet - Malatya Sürmanşet

MHP(Milliyetçi Hareket Partisi) Battalgazi İlçe Başkanı İlhan İlhan, Berat Kandili dolayısıyla yayınladığı mesajında merhametin, iyiliğin, umut ve huzurun gecesi, On Bir Ayın Sultanı Ramazan-ı Şerifin müjdecisi Berat Kandilinizi tebrik ediyorum dedi.
Başkan İlhan, Berat Kandili dolayısıyla yayınladığı mesajında "Merhametin, iyiliğin, umut ve huzurun gecesi, On Bir Ayın Sultanı Ramazan-ı Şerif´in müjdecisi Berat Kandili´nizi tebrik ediyorum." dedi.
MHP(Milliyetçi Hareket Partisi) Battalgazi İlçe Başkanı İlhan İlhan, " Tefekkür ve şükür vesilesi Mübarek Berat Kandili, bizlere kırılan kalpleri onarma, dargın duvarları yıkma, kinden nefretten uzaklaşma imkanı sunuyor.
Ramazan-ı Şerif´i müjdeleyen bu anlamlı gece, birliğimizi, beraberliğimizi, gönül bağlarımızı güçlendirme imkanı veriyor.
Mübarek Berat Kandili, Yüce Allah´ın huzurunda yenilenme gecesidir. Ramazan´ı Şerife, günah ve yüklerimizden beraat ederek girme gecesidir.
Merhametin, iyiliğin, umut ve huzurun gecesi, On Bir Ayın Sultanı Ramazan-ı Şerif´in müjdecisi  Berat Kandili´nizi tebrik ediyor, birlik, beraberlik, barış ve huzur dolu bir Ramazan ayına sizlerle birlikte ulaşmayı diliyorum." dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN